Turun Herman

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oman rauhan keidas keskellä Turkua

Kaksi korttelia Aurajoen rannasta, neljä Turun kauppatorilta. As. Oy Turun Herman on valmistunut upealle paikalle kaupungin sydämeen. 8- kerroksinen Herman on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa. Tutustu Hermanin vapaisiin koteihin, kotien esittelyvideot sivun alaosassa ja asuntojen sivuilla.

2 / 64 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala60 m²

Velaton hinta323 400 - 329 100 €

OsoiteEerikinkatu 33a , 20100, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 7.4.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Herman

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. 

Hermanin asunnoissa on tilan tuntua ja ilmavuutta. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Pienimmistä asunnoista löydät viehättävät ranskalaiset parvekkeet pariovilla. 

Hermanin asumismukavuuden täydentää kotien laadukas varustelutaso. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa.

Taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto. Autosi saat ajettua suoraan korttelin alle rakennettavaan autohalliin, josta on vaivatonta siirtyä kotiovelle. Autotalleissa ja osassa autohallipaikoista on myös latauspisteet sähköautoille. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Suomen ensimmäinen pääkaupunki

Turku, Suomen vanhin kaupunki sijaitsee Aurajoen kainalossa. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki, joka on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Turku on myös perinteikäs yliopistokaupunki. Täällä toimii kolme yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Hermanin vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja