Turun Blanka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kaupunkiasumisen helppoutta oman kodin rauhasta tinkimättä

As. Oy Turun Blanka sijaitsee upealla paikalla kaupungin sydämessä, vain neljän korttelin päässä Turun Kauppatorilta ja kahden korttelin päässä Aurajoen rannasta. Blankassa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla. Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden. Tutustu 8-kerroksisen Blankan viimeiseen vapaaseen kotiin - katso video sivun alaosassa.

0 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteEerikinkatu 33a , 20100, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Blanka

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Blankan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin asuntopohjiin, ajattoman kauniisiin pintamateriaaleihin. Koteja on vapaana vielä 30 m2 yksiöistä 63 m2 kolmioihin. Kodeissa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Pienimmistä asunnoista löydät viehättävät ranskalaiset parvekkeet pariovilla.

Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa ja helpottaa sisustamista.

Taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto. Autosi saat ajettua suoraan korttelin alle rakennettavaan autohalliin. Autotalleissa ja osassa autohallipaikoista on myös latauspisteet sähköautoille. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Suomen ensimmäinen pääkaupunki

Turku, Suomen vanhin kaupunki sijaitsee Aurajoen kainalossa. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki, joka on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Turku on myös perinteikäs yliopistokaupunki. Täällä toimii kolme yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu Blankan sisustettuun kolmioon videolla

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja