Asunto A 46

44 m², 2H+KT, 8 / 9 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kulmakaksio

Kahdeksannen kerroksen kulmakaksio ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymä lännen ja pohjoisen suuntaan, joten näkymiä saa ihailla monesta eri suunnasta. Valoisa olohuone ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Olohuoneesta on kulku tilavalle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä vaatekaapistot

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja, yleisiä asuntoesittelyitä. Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi. 

Pinta-ala 44 m²
Asuntotyyppi 2H+KT
Kerros 8 / 9
Asunnon numero A 46
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 385 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 115 500 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 269 500 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 187,88 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 162,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 169,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,85 €/m²

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere
Valmistuminen (arvio) 31.10.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 51
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään