Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Kanavan varteen tulossa uusia koteja: Pieni kanavakaupunki, jossa elämä on suurta

Tampereen Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Aluetta halkova kanava valmistui syksyllä 2020 ja uudisti kehittyvän kaupunginosan kertaheitolla. Suunnitteilla olevan As. Oy Ranta-Tampellan Masuunin kodit tulevat ennakkomarkkinointiin syksyllä 2021. 

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu kiinnostuneeksi, jolloin saat tietää kohteen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa. Kurkkaa myös Ranta-Tampellan Kaplanin esittelyhuoneistomme kuvat ja sovi oma esittely alueelle.

Tulossa asuntoa

OsoiteRanta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Asunnot

Tampereen uusi kanavakaupunginosa kehittyy nyt vauhdilla ja seuraavaksi alueelle on suunnitteilla As. Oy Ranta-Tampellan Masuunin sekä sen 51 upeaa kotia. Huoneita kodeissa on alustavien suunnitelmien mukaan yhdestä neljään. Ranta-Tampellan vetovoimaa selittävät muun muassa aluetta ympäröivät järvimaisemat ja kanavavarren kauniit kävelykadut. Alue on korkeaksi rakennettu urbaani miljöö ja luontainen jatke Tampereen kantakaupungille, mutta silti hieman erillään muusta kaupungista, omassa rauhassaan keskustan kiireistä. Vesistöjen keskelle kohoava Ranta-Tampella onkin kuin pieni kanavakaupunki Tampereen keskustan kyljessä – nykyaikainen kaupunkiasumisen keidas, joka elää omaa elämäänsä.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Masuuni tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta

Masuuni tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta. Sen myötä arkesi on luontoystävällisempää. Suunnitteilla oleva ekotehokas Ranta-Tampellan Masuuni tavoittelee A-energialuokkaa. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja