Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Pieni kanavakaupunki, jossa elämä on suurta

Ranta-Tampellan katu on koko Tampereen elämyksellisin kotikatu. Täällä suppaillaan kanavassa, pyöräillään nopeasti käymään keskustassa, juodaan iltapäiväkahvit laiturilla ja ihaillaan järvi- ja kanavamaisemia parvekkeelta tai kattoterassilta. Tampereen uusi kanavakaupunginosa kehittyy nyt vauhdilla ja seuraavaksi vesistöjen ääreen rakennetaan As. Oy Ranta-Tampellan Masuunin 51 upeaa kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä suuriin neljän huoneen asuntoihin. Kun nämä kodit valmistuvat, lukeutuu niistä jokainen koko Tampereen upeimpiin kaupunkiasumuksiin.

31 / 51 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala30 - 107 m²

Velaton hinta227 500 - 1 075 600 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 08/2023, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja, yleisiä esittelyitä. Sovi oma esittely Ranta-Tampellan Kaplanin uudistettuun esittelyasuntoon ja tule tutustumaan Ranta-Tampellaan!

Asunnot

Kattava kaupunkikotivalikoima 

Masuunin kattavassa kotivalikoimassa on otettu huomioon erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet. Siksi talosta löytyy sopivia koteja sekä sinkuille, pariskunnille että perheille. Jokaisessa asunnossa on huoneiden määrästä riippumatta toimivat tilaratkaisut ja paljon sellaista varustelua, joka tuo arkeen ihan uudenlaista mukavuutta.

Uudenlaista mukavuutta

Esimerkiksi jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää ympäri vuoden. Masuunin kodit on suunniteltu siten, että korkeista ikkunoista näkee ulos jo kotiovesta sisään astuessa. Talon jokaiseen kotiin kuuluu myös oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Riippuen huoneiston sijainnista, omalta parvekkeelta saattaa näkyä kanavamaisema ja jopa Näsijärven ranta. Ylimmässä kerroksessa on kaksi suurta kotia, joissa on molemmissa upea kattoterassi ja tilavaraus poreammeelle.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteiskäyttötilat mahdollistavat suppailua, saunomista ja näköalaterassin maisemat

Ranta-Tampella sijaitsee Näsijärven ja Tampereen keskustan välissä, mukavasti omassa rauhassaan mutta sopivan lähellä kaupungin elämää. Viihtyäkseen asukkaan ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotipihaa pidemmälle, siitä pitävät huolen Masuunin monipuoliset yhteistilat. Masuunin ulkoiluvälinevarastossa on yhteisiä SUP-lautoja, joita voi käyttää kotipihan eteen aukeavassa kanavassa. Talossa on myös kerhohuone, joka toimii tarvittaessa työtilana tai vierashuoneena. Kerhohuoneen naapurissa sijaitsee talon saunaosasto, jonka parvekkeelta on mukava katsella kanavan elämää – kaikista rohkeimmat saunojat voivat käydä jopa vilvoittelemassa kanavan virkistävässä järvivedessä. Ylimmän kerroksen yhteisellä näköalaterassilla voi ihailla omaa asuinaluetta korkealta yläilmoista.

Paremman arjen yksityiskohdat

Kodeissa on suosittu käteviä liukuovia sekä säilytystiloissa että makuuhuoneiden sisäänkäynneissä. Toimiva työpiste on mahdollista toteuttaa vaikkapa avaraan oleskelutilaan tai tarvittaessa makuuhuoneiden vaatesäilytystilojen yhteyteen. Osassa asuntoja on oma vaatehuone ja muutamissa kylpyhuoneissa kaksi suihkua iltatoimien sujuvoittamiseksi. Talon suurimmis-sa kodeissa on erilliset vessat, omat saunat ja näppärät keittiösaarekkeet, joiden ääreen mahtuu kaksin aamupalalle ja sanomalehteä lukemaan. Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää koko vuoden ympäri, oli ulkona sitten kylmä tai kuuma. Asunnoissa on myös ovipuhelimet. Kun olet solminut asuntokaupan, edessäsi on yksi mukavimmista asunnon ostoon liittyvistä asioista: uuden kotisi materiaali- ja varustevalintojen tekeminen.

Tutustu Masuunin esitteeseen

Elämäntyyli esille

Masuunin kanssa samaan kortteliin, omalle tontille rakentuvan As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin yhdeksässä kerroksessa on yhteensä 52 asuntoa, joissa on huoneita yhdestä kolmeen. Ranta-Tampellan kodeissa saa tulla elämäntyyli esille ja näissä kekseliäästi suunnitelluissa, toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on arvokkaan lomakohteen tunnelmaa.

Tule tutustumaan Ranta-Tampellaan Kaplanin esittelyhuoneistoon sopimalla oma esittelysi ›

Masuuni tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta

Masuunissa korostuu elämyksellisyyden lisäksi ekotehokkuus. Talon energialuokka on A ja sen katolle asennetaan aurinkopaneeleita. Rakennus tavoittelee myös RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestä­viä. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on raken­nettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.  

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja