Asunto A 49

118 m², 3H+PH+KT+S, 8 / 9 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Täällä on tilaa elämälle! Yli 100 neliön tilava kolmen huoneen koti talon toiseksi ylimmässä kerroksessa. Tästä asunnosta löytyy aitoa arjen luksusta: näkymät kolmeen ilmansuuntaan, oma sauna, kodinhoitohuone sekä pukuhuone. Olohuoneen ja toisen makuuhuoneen ikkunarivistö sekä toinen asunnon parveke aukeaa Ranta-Tampellan kanavan suuntaan. Molemmista makuuhuoneista on pääsy omalle lasitetulle parvekkeelle. Keittotila varustellulla saarekkeella muodostavat yhteistilan kanssa kodin sydämen. Huomioi myös näyttävä huonekorkeus. Toisesta makuuhuoneesta löytyy vaatehuoltoa helpottava liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Saunasta ja kylpyhuoneesta on pääsy itäiselle parvekkeelle – voit siis suoraan saunasta siirtyä parvekkeelle vilvoittelemaan kulkematta olohuoneen kautta. Asunnossa on kodinhoitohuoneen yhteydessä myös toinen wc.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely Kaplanin esittelyhuoneistoon. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 118 m²
Asuntotyyppi 3H+PH+KT+S
Kerros 8 / 9
Asunnon numero A 49
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 867 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 260 190 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 607 110 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 464,01 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 766,69 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 448,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,80 €/m²
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 12, 33180, Tampere
Valmistuminen (arvio) 10/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään