Asunto A 43

30 m², 1H+KT, 8 / 9 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Järkevästi suunniteltu kompakti kahdeksannen kerroksen yksiö, jonka ikkunasta on näkymät itään. Keittotila on omassa rauhassaan ja olohuone muodostaa ruokailutilan kanssa yhtenäisen viihtyisän tilan. Eteisessä vaatehuoltoa helpottamassa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Kylpyhuoneesta löytyy tilaa pesukoneelle. Osassa tässä asuntotyypin kodeissa on korkeampi huonekorkeus – katso pohjakuvasta lisätietoja!

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely Kaplanin esittelyhuoneistoon. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 30 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 8 / 9
Asunnon numero A 43
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 256 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 77 070 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 179 830 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 137,44 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 819,51 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 114,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,80 €/m²
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 12, 33180, Tampere
Valmistuminen (arvio) 25.10.2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään