Asunto A 39

45 m², 2H+KT, 7 / 9 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Fiksu ja kompakti seitsemännen kerroksen kulmakaksio. Tästä kodista löytyy kaikki mitä näppärältä kaksiolta toivot, esimerkiksi lännen ja pohjoisen suuntaan olevat näkymät, kulma-asunnon valoisuus sekä hyvä varustelu. Esimerkiksi makuuhuoneessa on vaatehuoltoa helpottamassa kätevä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Lännen suuntaan avautuvasta olohuoneesta on lattiaan asti näkymät sekä kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittotila on leveä ja monipuolinen. Eteisessä tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 45 m²
Asuntotyyppi 2H+KT
Kerros 7 / 9
Asunnon numero A 39
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 321 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 96 570 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 225 330 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 172,22 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 026,86 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 171,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,80 €/m²
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 12, 33180, Tampere
Valmistuminen (arvio) 10/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään