Asunto A 27

88 m², 3H+KT+S, 5 / 9 kerros

ALUSTAVA VARAUS

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Suuri 88 neliön tilava kolmen huoneen saunallinen kulma-asunto talon viidennessä kerroksessa. Olohuoneen ja toisen makuuhuoneen ikkunarivistö sekä parveke aukeaa korttelin sisäpihan suuntaan. Molemmista makuuhuoneisto on pääsy omalle lasitetulle parvekkeille. Makuuhuoneista ei myöskään valoa puutu lattiasta kattoon olevien ikkunoiden ansiosta. Keittotila ja ruokailutila saarekkeineen muodostavat kodin keskipisteen. Makuuhuoneista löytyy vaatehuoltoa helpottavat liukuovelliset säilytysjärjestelmät, joista toisessa on vaatehuone. Eteisessä tilaa säästää lisäksi erillinen liukuovellinen vaatehuone. Asunnossa on myös erillis-wc.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 88 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 5 / 9
Asunnon numero A 27
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 570 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 171 180 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 399 420 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 305,27 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 820,21 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 334,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,80 €/m²
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 12, 33180, Tampere
Valmistuminen (arvio) 10/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään