Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusi koti kaupunkisaarella, kanavan varrella

Tampereen Ranta-Tampellaan rakennetaan nyt unelmia, jotka harvoin toteutuvat. Täällä paistatellaan päivää helteen lämmittämällä uimarannalla ja heitetään talviturkit kanavan raikkaassa järvivedessä, nautitaan kahvit retkikupista laiturilla ja lähdetään illaksi keskustaan syömään. As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanissa asut modernissa kodissa kanavan varrella – omassa rauhassa mutta lähellä kaikkea.

47 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala30 - 118 m²

Velaton hinta191 700 - 867 300 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 12, 33100, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 08/2021, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 26.1.2020
klo 12.00 - 14.00

Tervetuloa tutustumaan Ranta-Tampellan Kaplaniin esittelytilaisuudessa sunnuntaina 26.1.2020 klo 12–14. Osoite: Peltokatu 26. Käynti Technopoliksen pääsisäänkäynniltä. Ensimmäisille on tarjolla kahvia sekä pientä purtavaa. Mikäli olet tehnyt varauksen ja haluatte kohteesta lisätietoja, suosittelemme saapumista esittelytilaisuuden loppupuolella.

Asunnot

Omalle tontille rakentuvan As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin yhdeksässä kerroksessa on yhteensä 52 asuntoa, joissa on huoneita yhdestä kolmeen. Näissä kekseliäästi suunnitelluissa, toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on välimerellisen lomakohteen leppoisaa tunnelmaa.

Kaplanin yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet ja suuremmissa kodeissa taas lasitetut parvekkeet. Ylimmän kerroksen kodeissa on tilavat kattoterassit, joilta ihaillaan maisemia pitkälle asuinalueen yli. Jokaisessa kodissa on myös suuret ikkunat, joista osa yltää jopa lattiasta kattoon.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Rauhoitu pihalla tai pulahda uimaan

Korttelin viihtyisä sisäpiha kohoaa kävelykatujen yläpuolelle, suojaan katseilta ja tuulelta. Kotipihassa puuhaillaan ja rentoudutaan yhdessä – on istuskelupaikkoja, leikkipaikkoja ja kaunis pergola, jonka pöytien ääressä syödään kesäherkkuja. Tämä omaan rauhaan jäävä kaunis pihamaa on kuin salainen puutarha keskellä eläväistä asuinaluetta.

Talon alimmassa kerroksessa on vilvoitteluterassillinen yhteissauna ja naapuriin hieman myöhemmin rakentuvasta avantosaunasta pääsee muutamalla askeleella pulahtamaan kanavan virkistävään järviveteen. Asukkaiden käytössä on myös yhteisiä sup-lautoja, jotka pääsevät käyttöön pihan eteen aukeavassa kanavassa.

Lue lisää Ranta-Tampellan Kaplanin esitteestä!

Tehty kestävään elämään

Kaplanissa arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Kaplan tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja