Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ranta-Tampellaan virtaa uutta elämää

Tampereen Ranta-Tampellaa halkova kanava valmistui syksyllä 2020 ja uudisti kehittyvän kaupunginosan kertaheitolla. Nyt kanavanvarren ikkunanäkymät, vesiurheilumahdollisuudet ja eurooppalainen tunnelma tekevät Ranta-Tampellasta täysin ainutlaatuisen asuinalueen, jonka vertaista ei ihan lähettyviltä löydy. Myös alueelle rakennettavat kodit ovat vähintään yhtä uniikkeja kuin niitä ympäröivä upea miljöö. Alkovillisia yksiöitä, saunallisia ja saunattomia kaksioita, kolmen huoneen asuntoja, maisemia moneen eri ilmansuuntaan – paljon sopivia ratkaisuja yhdelle asukkaalle tai kokonaiselle perheelle. Kurkkaa esittelyhuoneistomme kuvat ja sovi oma esittely.

4 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h

Pinta-ala30 - 60 m²

Velaton hinta244 700 - 420 500 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 12, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 30.11.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely Kaplanin esittelyhuoneistoon. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Omalle tontille rakentuvan As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin yhdeksässä kerroksessa on yhteensä 52 asuntoa, joissa on huoneita yhdestä kolmeen. Näissä kekseliäästi suunnitelluissa, toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on välimerellisen lomakohteen leppoisaa tunnelmaa. Tutustu Tampereen kaupungin videolta Ranta-Tampellan alueeseen ja sen kehitykseen!

Kaplanin yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet ja suuremmissa kodeissa taas lasitetut parvekkeet. Ylimmän kerroksen kodeissa on tilavat kattoterassit, joilta ihaillaan maisemia pitkälle asuinalueen yli. Jokaisessa kodissa on myös suuret ikkunat, joista osa yltää jopa lattiasta kattoon.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kaplan on ainutlaatuinen kotipaikka

Ranta-Tampella on viehättävä asuinalue, joka huokuu ihan omanlaistaan tunnelmaa – tällaista kotipaikkaa ei muualta löydy. Kotikulmilla on puilla reunustettuja katuja, kanava ja sen yli kulkevia kävelysiltoja sekä sinisenä kimaltelevaa järvivettä. Kanavan varressa on istumapaikkoja ja laitureita, joilla aika kuluu leppoisasti suppailijoita ja veneliikennettä seuraten. Rantaan ja saaren kortteleiden väliin on suunniteltu useita viheralueita ja oleskelupaikkoja. Asuinalueen itäpäässä rentoutumista asukkaille tarjoaa Soukkapuisto, pohjoisrannalla taas Kiiskisaarenpuisto ja länsipäässä Koskenniskan ranta. Lisäksi saaren uimapaikka ja läheinen Naistenlahden venesatama tarjoavat elämyksiä niin uimareille kuin merikarhullekin. Vesistöjen tarjoamien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Ranta-Tampellassa asutaan lähellä keskustan menoa ja meininkiä.

Korttelin viihtyisä sisäpiha kohoaa kävelykatujen yläpuolelle, suojaan katseilta ja tuulelta. Kotipihassa puuhaillaan ja rentoudutaan yhdessä – on istuskelupaikkoja, leikkipaikkoja ja kaunis pergola, jonka pöytien ääressä syödään kesäherkkuja. Tämä omaan rauhaan jäävä kaunis pihamaa on kuin salainen puutarha keskellä eläväistä asuinaluetta. 

Talon alimmassa kerroksessa on vilvoitteluterassillinen yhteissauna ja naapuriin hieman myöhemmin rakentuvasta avantosaunasta pääsee muutamalla askeleella pulahtamaan kanavan virkistävään järviveteen. Asukkaiden käytössä on myös yhteisiä sup-lautoja, jotka pääsevät käyttöön pihan eteen aukeavassa kanavassa.

Lue lisää Kaplanin esitteestä >

Yhteiskäyttöauto on jakotaloutta parhaimmillaan

Kaplanin asukkailla on käytössä yhteiskäyttöauto. Varattava auto on ekotehokas ja aikaa säästävä tapa liikkua. Käyttäjien ei tarvitse vaivata päätään huolloilla, tankkauksilla tai renkaiden vaihdoilla. Yhteiskäyttöauton toimittaa Hertz. 

RTS-ympäristöluokitus

Kaplanissa arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Kaplan tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja