Asunto A 31

59 m², 3H+KT+S, 6 / 9 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Saunallinen kulmakolmio

Kuudennen kerroksen upea kulmakolmio. Asunnon ikkunoista avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, itään ja pohjoiseen. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti aamuauringon suuntaan avautuvalle tilavalle parvekkeelle. Asunnossa on erillinen vaatehuone sekä makuuhuoneissa vaatekaapistot. Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta huoneistosta.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 24.4.2024 klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan Masuuniin! Esittelemme muuttovalmiin Masuunin koteja osoitteessa Ranta-Tampellankatu 8. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (Johanna Saaristo, p. 040 721 7939) ja sovi oma esittely!

Pinta-ala 59 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 6 / 9
Asunnon numero A 31
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 450 100 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 135 030 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 315 070 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 308,89 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 450,79 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 227,15 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,85 €/m²
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 51
Tontti Oma
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään