Tampereen LuminaryII

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ylevämpää arkea Tampereen keskustassa

Luminaryssa nautit vilkkaasta kaupunkielämästä ja ylellisen tasokkaasta asumisesta aivan Tampereen keskustassa. Ainutlaatuisessa kokonaisuudessa yhdistyvät 7-kerroksinen Luminary I ja kaupungin korkein asuintalo, 21-kerroksinen Luminary II. Suosittu talokokonaisuus on muuttovalmis ja sen viimeinen asunto myydään nyt!

1 / 136 vapaata asuntoa

TyyppiAutohalli

Vapaana3h

Pinta-ala116 m²

Velaton hinta951 000 €

OsoiteItsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 13.12.2018 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen LuminaryII

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Huikeaan 21 kerroksen korkeuteen nousevassa As. Oy Tampereen Luminary II:ssa on vapaana enää yksi muuttovalmis koti. Viimeinen koti on hulppean tilava, 116,5-neliöinen kaupunkiasumisen helmi. Yksityiskohtina ovat suuri vaatehuone, erillinen kodinhoitohuone ja erillis-wc. Ylellinen kylpyhuone on kuin yksityinen kylpyläosasto – pesutiloista löytyy kaksi suihkua, kylpyamme ja oma sauna.

Kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat täyttävät kotisi valolla tai avaavat silmiesi eteen iltavalaistun Tampereen. Nykyaikainen rakennustekniikka varmistaa, että ympärillä elävän kaupungin äänet pysyvät oman kotisi rauhan ulkopuolella.

Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Parasta mitä Tampereen keskusta tarjoaa

Kahdesta asuintalosta koostuva Luminary on noussut Tampereen uudeksi maamerkiksi keskelle kaupunkia, Murtokadun ja Itsenäisyyskadun kulmaan. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on kotiin vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kotiin saavut avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isot ikkunapinnat, huippulaadukkaat materiaalit ja kauniit näkymät yhteiselle sisäpihalle tekevät aulasta paikan, jonne on aina mukava tulla. Aulatilan ja vehreän sisäpihan lisäksi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä 7. kerroksen oleskeluterassi, jolla voit kesäisin ottaa aurinkoa kaupungin kattojen yläpuolella.

Palvelukeidas kotitalossa

Laadukkaan varustelun lisäksi Luminaryn asukkaiden arkea helpottavat useat liiketilat ja monipuoliset palvelut. Katutasossa toimii sushiravintola Itsudemo, joka on osa suosittua ravintolaketjua. Sushiravintolasta saat niin lounasta kuin illallistakin. Bistro-Café Hygge taas on Luminaryn lounaskahvila, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä ruokaelämyksiä.

Hygge toimii myös asukkaiden nykyaikaisena talonmiespalveluna – kahvilan aulapalvelun kautta voi tilata arjen helpotusta kattavasta yhteistyökumppaneiden valikoimasta. Kiireinen asukas saa aulapalvelun kautta kotiinsa muun muassa siivousapua, pesulapalveluita, kukkien kastelijan tai vaikkapa koiranulkoiluttajan. Täällä sinua kohdellaan päivittäin kuin VIP-henkilöä!

Etsitkö yrityksellesi uutta liiketilaa? Luminaryssa on vapaana vielä muutama – tutustu tiloihin ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja