Asunto B 44

70,5 m², 3h+kt+s, 1 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kaksitasoinen kolmio kahdella lasitetulla parvekkeella

Upea kolmio kahdessa eri tasossa. Tässä kodissa asut kuin rivitalossa, jossa käynti asuntoon suoraan pihalta. Ulko-oven vieressä on oma pihavarasto. Asunnon ikkunoista avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, länteen ja itään. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti ilta-auringon suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Myös ylemmän kerroksen makuuhuoneen yhteydessä on lasitettu parveke. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 10.12.2023 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Unon sisustettuihin esittelyasuntoihin A16 ja B44 sekä muihin vapaisiin koteihin osoitteessa Vanhansillankatu 10. Esittelemme asunnossa A16 klo 14-14:30 ja asunnossa B44 klo 14.30-15. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Pinta-ala 70,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 1 / 8
Asunnon numero B 44
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 377 500 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 113 250 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 264 250 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 823,33 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 780,67 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 239,70 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Uno
Tampereen Härmälänrannan Uno

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno
Osoite Vanhansillankatu 10, 33900, Tampere
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 46
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Uno

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään