Tampereen Härmälänrannan Uno

Puistokorttelin numero yksi tulossa pian ennakkomarkkinointiin: Koti keskellä puistoja, puromaisemaa ja järviluontoa

Härmälänrannassa ollaan kotona kaikkialla. Laiturilla, uimarannalla, puistossa, omenatarhassa ja lenkkipolulla. Työpäivän jälkeen voi sohvan sijaan istahtaa pehmeälle nurmelle. Mutta paras paikka rentoon oleskeluun on pian hiekkarantaa ja puistojakin lähempänä – uudessa Puistokorttelissa, jonka ensimmäinen asuintalo on suunnitteilla oleva As. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno. 

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu kiinnostuneeksi, jolloin saat tietää kohteen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa 46 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteVanhansillankatu 10, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno

Asunnot

Unoon on suunnitteilla 46 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään ja asuinneliöitä enimmillään jopa 84. Suuri osa kodeista rakennetaan kahdeksankerroksiseen kerrostalo-osioon, mutta muutama asunto sijaitsee suunnitelmien mukaan matalammassa kaupunkipientalo-siivessä. Uniikeissa kaupunkipientaloissa on kaksi kerrosta, omat saunat, erilliset pihavarastot ja leveät lasitetut parvekkeet näkymillä vastapäiseen puistoon. Taloyhtiön korkeassa kerrostalossa taas ihaillaan avaria maisemia muun muassa puromaiseman ja Pyhäjärven suuntaan. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus

Uno tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta. Sen myötä arkesi on luontoystävällisempää. Suunnitteilla oleva ekotehokas Härmälänrannan Uno tavoittelee energialuokaksi A:ta. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja