Tampereen Härmälänrannan Uno

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koti keskellä puistoja, puromaisemaa ja järviluontoa

Härmälänrannassa ollaan kotona kaikkialla. Laiturilla, uimarannalla, puistossa, omenatarhassa ja lenkkipolulla. Lounaan voi syödä oman keittiön sijasta Härlem-kortteliravintolassa. Työpäivän jälkeen voi sohvan sijaan istahtaa pehmeälle nurmelle. Mutta paras paikka rentoon oleskeluun on pian hiekkarantaa ja puistojakin lähempänä – uudessa Puistokorttelissa, jonka ensimmäinen asuintalo on muuttovalmis As. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno. Löydä ja ihastu uuteen kotiin katsomalla asunnot.

6 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala62 - 70 m²

Velaton hinta287 400 - 377 500 €

OsoiteVanhansillankatu 10, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 150 051 ja sovi oma esittely Härmälänrannan asuntomyymälään. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Muuttovalmiissa Unossa on 46 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään ja asuinneliöitä enimmillään jopa 84. Suuri osa kodeista rakennetaan kahdeksankerroksiseen kerrostalo-osioon, mutta muutama asunto sijaitsee matalammassa kaupunkipientalo -siivessä. Uniikeissa rivitalomaisissa kodeissa on kaksi kerrosta, omat saunat, erilliset pihavarastot ja leveät lasitetut parvekkeet näkymillä vastapäiseen puistoon. Taloyhtiön korkeassa kerrostalossa taas ihaillaan avaria maisemia muun muassa puromaiseman ja Pyhäjärven suuntaan. Unon kodeissa kaikki tila on suunniteltu toimivaksi. Esimerkiksi kotien kylpyhuoneissa on kätevät kodinhoitokulmaukset. Osassa asuntoja on erillinen vaatehuone ja joissakin asunnoissa on myös sauna sekä keittiösaareke. Muutamissa pienemmissä kaksioissa on erillinen syvennys työpöydälle keittiön vieressä. Jokaisessa asunnossa on myös vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Unossa elämän parhaat hetket mahtuvat kotipihaan

Uno on uuden Puistokorttelin ensimmäinen kotitalo ja se rakennetaan yhdelle koko pihan – ehkä jopa koko asuinalueen – parhaista paikoista, omaan rauhaisaan nurkkaan Härmälänojanpuiston naapuriin. Tässä asukkaat saavat ihailla upeita luontomaisemia heti muutettuaan, eikä puiston eteen rakenneta mitään mikä peittäisi näkymän. Pihassa kotiintulijaa tervehtivät kapeat kävelytiet ja niitä reunustavat istutukset, puut sekä nurmialueet. Kasvillisuuden lisäksi pihassa on leikki- ja liikuntapaikkoja sekä suojaisia paviljonkeja, joissa voi nautiskella päivästään auringolta ja katseilta piilossa. Tänne on mukava tulla perheen kanssa puuhastelemaan tai kutsua parhaat ystävät syömään, juttelemaan ja pelaamaan pihapelejä. Yksin aika kuluu mukavasti vaikka jumpaten, kirjaa lukien tai etätyöpäivän lounastaukoa viettäen.

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Härmälänrannan Uno on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Härmälänrannan Unon energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja