Tampereen Härmälänrannan Uno

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koti keskellä puistoja, puromaisemaa ja järviluontoa 

Härmälänrannassa ollaan kotona kaikkialla. Laiturilla, uimarannalla, puistossa, omenatarhassa ja lenkkipolulla. Lounaan voi syödä oman keittiön sijasta Härlem-kortteliravintolassa. Työpäivän jälkeen voi sohvan sijaan istahtaa pehmeälle nurmelle. Mutta paras paikka rentoon oleskeluun on pian hiekkarantaa ja puistojakin lähempänä – uudessa Puistokorttelissa, jonka ensimmäinen asuintalo on As. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno. Tutustu Unon uusiin koteihin ja tee varaus heti, sillä parhaat kodit varataan ensimmäisenä.

28 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala28 - 79 m²

Velaton hinta165 000 - 461 700 €

OsoiteVanhansillankatu 10, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 12/2022, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely Härmälänrannan asuntomyymälään. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Unoon rakennetaan 46 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään ja asuinneliöitä enimmillään jopa 84. Suuri osa kodeista rakennetaan kahdeksankerroksiseen kerrostalo-osioon, mutta muutama asunto sijaitsee matalammassa kaupunkipientalo -siivessä. Uniikeissa rivitalomaisissa kodeissa on kaksi kerrosta, omat saunat, erilliset pihavarastot ja leveät lasitetut parvekkeet näkymillä vastapäiseen puistoon. Taloyhtiön korkeassa kerrostalossa taas ihaillaan avaria maisemia muun muassa puromaiseman ja Pyhäjärven suuntaan. Unon kodeissa kaikki tila on suunniteltu toimivaksi. Esimerkiksi kotien kylpyhuoneissa on kätevät kodinhoitokulmaukset. Osassa asuntoja on erillinen vaatehuone ja joissakin asunnoissa on myös sauna sekä keittiösaareke. Muutamissa pienemmissä kaksioissa on erillinen syvennys työpöydälle keittiön vieressä. Jokaisessa asunnossa on myös vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Unossa elämän parhaat hetket mahtuvat kotipihaan

Uno on uuden Puistokorttelin ensimmäinen kotitalo ja se rakennetaan yhdelle koko pihan – ehkä jopa koko asuinalueen – parhaista paikoista, omaan rauhaisaan nurkkaan Härmälänojanpuiston naapuriin. Tässä asukkaat saavat ihailla upeita luontomaisemia heti muutettuaan, eikä puiston eteen rakenneta mitään mikä peittäisi näkymän. Pihassa kotiintulijaa tervehtivät kapeat kävelytiet ja niitä reunustavat istutukset, puut sekä nurmialueet. Kasvillisuuden lisäksi pihassa on leikki- ja liikuntapaikkoja sekä suojaisia paviljonkeja, joissa voi nautiskella päivästään auringolta ja katseilta piilossa. Tänne on mukava tulla perheen kanssa puuhastelemaan tai kutsua parhaat ystävät syömään, juttelemaan ja pelaamaan pihapelejä. Yksin aika kuluu mukavasti vaikka jumpaten, kirjaa lukien tai etätyöpäivän lounastaukoa viettäen.

RTS-ympäristöluokitus

Uno tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta. Sen myötä arkesi on luontoystävällisempää. Suunnitteilla oleva ekotehokas Härmälänrannan Uno tavoittelee energialuokaksi A:ta. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja