Tampereen Härmälänrannan Uno

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koti keskellä puistoja ja järviluontoa

Härmälänrannan Uno viitoittaa koko Härmälänrannan alueen kehitystä. Täällä kaikki on lähellä ja Tampereen keskustakin siintää Pyhäjärven vastarannalla.

Unossa nautit pientalon tunnelmasta ja kerrostalon mukavuuksista. Sano kyllä omalle terassille ja vehreälle lähiluonnolle, unohda lumityöt ja katollekiipeilyt. Vapaana on neljä ihastuttavaa parvekkeellista kaksiota ja kaksi upeaa townhouse-tyyppistä kolmiota kahdessa tasossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää muuttovalmiista kodista!

6 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala62 - 70 m²

Velaton hinta287 400 - 377 500 €

OsoiteVanhansillankatu 10, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Uno

Seuraava esittelyaika

Maanantai 25.9.2023
klo 17.00 - 19.00

Tervetuloa Härmälänrannan muuttovalmiiden kotien tupareihin ma 25.9. klo 17–19 osoitteissa: Nisse | Lättähatunkatu 5 A05 ja A08 sekä Uno | Vanhansillankatu 10 A16 ja B44, 33900 Tampere. Asunnoissa erimakuisia pintxoja tarjolla 50 ensimmäiselle kävijälle. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Asunnot

Muuttovalmiissa Unossa on 46 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään. Suuri osa kodeista on kahdeksankerroksisessa kerrostalo-osiossa, mutta muutama asunto sijaitsee matalammassa kaupunkipientalo -siivessä. Uniikeissa rivitalomaisissa kodeissa on kaksi kerrosta, omat saunat, erilliset pihavarastot ja leveät lasitetut parvekkeet näkymillä vastapäiseen puistoon. Taloyhtiön korkeassa kerrostalossa taas ihaillaan avaria maisemia mm. puromaiseman ja Pyhäjärven suuntaan. Unon kodeissa kaikki tila on suunniteltu toimivaksi. Esimerkiksi kotien kylpyhuoneissa on kätevät kodinhoitokulmaukset. Osassa asuntoja on erillinen vaatehuone ja joissakin asunnoissa on myös sauna sekä keittiösaareke. Muutamissa pienemmissä kaksioissa on erillinen syvennys työpöydälle keittiön vieressä. Jokaisessa asunnossa on myös vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Unossa elämän parhaat hetket mahtuvat kotipihaan

Uno on uuden Puistokorttelin ensimmäinen kotitalo, joka sijaitsee koko pihan – ehkä jopa koko asuinalueen – parhaalla paikalla, omassa rauhaisassa nurkassa Härmälänojanpuiston naapurissa. Täällä asukkaat saavat ihailla upeita luontomaisemia heti muutettuaan, eikä puiston eteen rakenneta mitään mikä peittäisi näkymän. Pihassa kotiintulijaa tervehtivät kapeat kävelytiet ja niitä reunustavat istutukset, puut sekä nurmialueet. Kasvillisuuden lisäksi pihassa on leikki- ja liikuntapaikkoja sekä suojaisia paviljonkeja, joissa voi nautiskella päivästään auringolta ja katseilta piilossa. Tänne on mukava tulla perheen kanssa puuhastelemaan tai kutsua parhaat ystävät syömään, juttelemaan ja pelaamaan pihapelejä. Yksin aika kuluu mukavasti vaikka jumpaten, kirjaa lukien tai etätyöpäivän lounastaukoa viettäen.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja