Asunto A 09

78 m², 3h+kt+s, 2 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Suuri, 78 neliöinen kolmio kaikkiin elämäntilanteisiin. Suuret makuuhuoneet, yhteistila ja lukuisat ikkunat kahteen ilmansuuntaan takaa, että asunnosta löytyy kaikki mitä tarvitset. Pohjoisen ja idän suuntaan näkymät tuovat valoa kotiin. Asunnossa erillinen wc ja kylpyhuoneesta löytyy tilaa sekä pesukoneelle että kuivausrummulle. Tässä asunnossa on rutkasti säilytystilaa! Ota yhteyttä ja kysy lisää myyjältä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 78 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 2 / 12
Asunnon numero A 09
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 335 700 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 100 710 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 234 990 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 249,76 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 102,77 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 265,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Tiira
Tampereen Härmälänrannan Tiira

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira
Osoite Fontellinpolku 7, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 12/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 70
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Tiira

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään