Asunto A 04

63,5 m², 3h+kt+s, 1 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tiiran viimeinen koti

12-kerroksisesta Tiirasta löytyy vielä yksi vapaana oleva koti, joka on tilava ensimmäisen kerroksen kulmakolmio kaikilla herkuilla. Asunnosta löytyy sauna, erillis-wc sekä suuret ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Keittotila, olohuone ja lasitettu terassi muodostaa ison yhteistilan, johon tulvii valoa suurista ikkunoista. Eteisestä löytyy liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Tiiran suunnittelussa on ajateltu käytännöllisyyttä, kauneutta unohtamatta. Toimivan asuntopohjan ansiosta koti on helppo sisustaa oman maun mukaan. Korkealaatuiset pintamateriaalit tekevät kodin yleisilmeestä ajattoman ja arvokkaan. Moderni keittiö päästää kotikokin valloilleen ja suunnitteluratkaisut helpottavat arkea. Keittiö yhdistyy olohuoneen kanssa avaraksi oleskelutilaksi.

Kodista löytyy suuri parveke. Kolmion suurista ikkunoista on mukava katsella ulos, siitä pitävät huolen Tiiran sijainti rannan ja ennenkaikkea omenatarhan tuntumassa. Mukavuutta tuo moderni talotekniikka, kuten lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto. Säilytystilaa löytyy reilusti niin sisältä asunnosta kuin kellaristakin.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 63,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 1 / 12
Asunnon numero A 04
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 279 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 83 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 195 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 208,25 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 919,47 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 215,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Tiira
Tampereen Härmälänrannan Tiira

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira
Osoite Fontellinpolku 7, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 30.11.2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 70
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Tiira

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään