Tampereen Härmälänrannan Tiira

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koteja, joissa arki tuntuu lomalta

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira rakennetaan tulevan uimarannan tuntumaan, ihastuttavan omenatarhan viereen. Kipaise piknikille uimarannalle, nauti päiväkävelystä järveä kiertävällä rantaraitilla ja pysähdy lasilliselle korttelibistroon. Ihaile ikkunan takana viheriöivää omenatarhaa – Härmälänrannassa loman elementit ovat aina käden ulottuvilla. Läheltä löytyvät arjen olennaiset palvelut ja Tampereen keskustaan pääsee näppärästi autolla, pyörällä tai bussilla. Lue myös lisää kuinka Tiira tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!

2 / 70 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 3h

Pinta-ala36 - 63 m²

Velaton hinta180 600 - 279 900 €

OsoiteFontellinpolku 7, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 29.12.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen! 12-kerroksisesta Tiirasta löytyy vielä koteja yksiöistä kolmioihin. Tiiran suunnittelussa on ajateltu käytännöllisyyttä, kauneutta unohtamatta. Toimivien asuntopohjien ansiosta kodit on helppo sisustaa oman maun mukaan. Korkealaatuiset pintamateriaalit tekevät kodin yleisilmeestä ajattoman ja arvokkaan. Tiiran kodeissa viihdytään vuodesta toiseen. Modernit keittiöt päästävät kotikokin valloilleen ja helpottavat arkea. Keittiö yhdistyy olohuoneen kanssa avaraksi oleskelutilaksi. Osassa asunnoista on mahdollisuus vaikuttaa huonejakoon – tee varaus hyvissä ajoin, niin ehdit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Suuremmissa kaksioissa sekä kolmen huoneen kodeissa on oma sauna. Jokaisessa kodissa on suurehko parveke, joka on kuin ylimääräinen huone keväästä syksyyn. Suurista ikkunoista on mukava katsella ulos, siitä pitävät huolen Tiiran sijainti rannan tuntumassa ja talon huikea 12 kerroksen korkeus. Mukavuutta tuo moderni talotekniikka, kuten lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto. Säilytystilaa löytyy reilusti niin sisältä asunnosta kuin kellaristakin.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Helppoa arkea sisällä ja ulkona

Tiira tarjoaa asukkaiden käyttöön monta jokapäiväisen elämän helpottajaa. Kellarikerroksesta löytyy Postin pakettiautomaatti, jossa hoidat verkkokauppaostokset poistumatta kotirappua pidemmälle. Kellarista löytyy myös arkea helpottava kuraeteinen, jonka kautta on kätevää kulkea esimerkiksi koiran tai pyörän kanssa kurasäällä – rapaa on turha tuoda omaan eteiseen.

Auton voit pysäköidä joko parkkihalliin tai pihapaikalle. Paikat myydään erillisinä osakkeina. Autohalliin on kulku kätevästi sisäkautta, pääset siis kuivin jaloin kotiovelle talven räntäkeleilläkin. Pihan ja hallin autopaikoilla on sähköautojen latauspisteet ja lämmityspistokkeet. Kaksipyöräisellä liikkuva ilahtuu pyörävaraston yhteydessä olevasta tilasta, jossa voi vaihtaa renkaat ja huoltaa menopeliä. Taloyhtiön saunassa nautitaan pehmeistä löylyistä. Naapuritalo Sampon vierashuone on myös Tiiran asukkaiden varattavissa netin kautta – et siis tarvitse kotiisi ylimääräistä vierashuonetta. Tiiran katolla olevilla aurinkopaneeleilla katetaan osa kiinteistön tarvitsemasta sähköstä.

RTS-ympäristöluokitus

Tiirassa arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja kohde tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Seuraa Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja