Tampereen Härmälänrannan Tiira

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Vain yksi koti jäljellä omenatarhan maamerkistä

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira sijaitsee pian tulevan uimarannan tuntumassa, ihastuttavan omenatarhan vieressä. Luonnonvalo tulvii sisään Tiiran viimeisen kodin suurista ikkunoista. Uloskin on mukava katsella, siitä pitävät huolen Tiiran sijainti rannan tuntumassa ja omenatarhan edustalla. Koska suurin osa elämästämme on arkea, kannattaa arjesta tehdä mahdollisimman sujuvaa. Tutustu Tiiran moderniin kolmen huoneen kotiin esittelyasunnossa ja ota yhteyttä.

1 / 70 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala63 m²

Velaton hinta279 900 €

OsoiteFontellinpolku 7, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

12-kerroksisesta Tiirasta löytyy vielä yksi kolmen huoneen koti. Tiiran suunnittelussa on ajateltu käytännöllisyyttä, kauneutta unohtamatta. Toimivan asuntopohjan ansiosta koti on helppo sisustaa oman maun mukaan. Korkealaatuiset pintamateriaalit tekevät kodin yleisilmeestä ajattoman ja arvokkaan. Moderni keittiö päästää kotikokin valloilleen ja suunnitteluratkaisut helpottavat arkea. Keittiö yhdistyy olohuoneen kanssa avaraksi oleskelutilaksi.

Kodista löytyy suuri parveke. Kolmion suurista ikkunoista on mukava katsella ulos, siitä pitävät huolen Tiiran sijainti rannan ja ennenkaikkea omenatarhan tuntumassa. Mukavuutta tuo moderni talotekniikka, kuten lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto. Säilytystilaa löytyy reilusti niin sisältä asunnosta kuin kellaristakin.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Helppoa arkea sisällä ja ulkona

Tiira tarjoaa asukkaiden käyttöön monta jokapäiväisen elämän helpottajaa. Kellarikerroksesta löytyy Postin pakettiautomaatti, jossa hoidat verkkokauppaostokset poistumatta kotirappua pidemmälle. Kellarista löytyy myös arkea helpottava kuraeteinen, jonka kautta on kätevää kulkea esimerkiksi koiran tai pyörän kanssa kurasäällä – rapaa on turha tuoda omaan eteiseen.

Auton voit pysäköidä joko parkkihalliin tai pihapaikalle. Paikat myydään erillisinä osakkeina. Autohalliin on kulku kätevästi sisäkautta, pääset siis kuivin jaloin kotiovelle talven räntäkeleilläkin. Pihan ja hallin autopaikoilla on sähköautojen latauspisteet ja lämmityspistokkeet. Kaksipyöräisellä liikkuva ilahtuu pyörävaraston yhteydessä olevasta tilasta, jossa voi vaihtaa renkaat ja huoltaa menopeliä. Taloyhtiön saunassa nautitaan pehmeistä löylyistä. Naapuritalo Sampon vierashuone on myös Tiiran asukkaiden varattavissa netin kautta – et siis tarvitse kotiisi ylimääräistä vierashuonetta. Tiiran katolla olevilla aurinkopaneeleilla katetaan osa kiinteistön tarvitsemasta sähköstä.

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Härmälänrannan Tiira on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Tiiran energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja