Tampereen Härmälänrannan Tiira

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja Tampereen Härmälänrantaan

Kesällä 2020 ennakkomarkkinointiin on tulossa uusi upea kohde Tampereen Härmälänrantaan. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira rakennetaan yhdelle alueen parhaista paikoista ja sen ikkunoista ihaillaan muun muassa vehreää omenatarhaa ja sinisenä kimmeltävää järveä. Tiiran viihtyisissä kodeissa valikoimaa riittää yksiöistä perheasuntoihin.

Tulossa 70 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteFontellinpolku 7, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiira

Asunnot

Vaikka Härmälänrannan kaduilla ei kuulekaan ranskan suloista sorinaa vaan rehtiä tamperetta, ovat loman elementit aina ulottuvilla. Tiira rakennetaan uimarannan tuntumaan, ihastuttavan omenatarhan viereen. Maisemia voi ihailla suurista ikkunoista tai tilavalta lasitetulta parvekkeelta, joka löytyy jokaisesta kodista. 12-kerroksisesta talosta löytyy koteja 31,5 neliön yksiöistä 112,5-neliöiseen perheasuntoon. Tasokas varustelu ja hyvä suunnittelu helpottavat arkea.

Moderni talotekniikka, kuten huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lattialämmitys, tekee asumisesta ihmeen ihanaa. Korkealaatuiset sisustusmateriaalit tuovat jokaiseen päivään ripauksen luksusta. Täällä arki voi todella tuntua lomalta!

Kuva myynnissä olevan Tampereen Härmälänrannan Samposta, joka sijaitsee samassa korttelissa. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja