Asunto A 04

84,5 m², 3h+kt+s, 1 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ensimmäisen kerroksen näppärä kulmakolmio. Tästä kodista löytyy kaikki mitä kodiltasi toivot, esimerkiksi pohjoisen suuntaan puistonäkymät, keittiösaareke ja sauna. Päämakuuhuoneessa on vaatehuoltoa helpottamassa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Pohjoisen omenatarhan suuntaan avautuvasta olohuoneesta on kulku lasiliukuovesta lasitetulle terassille. Keittotila ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Tilaan valoa antavat pohjoisen sivun suuret lattiasta alkavat ikkunat. Eteisessä tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Asunnossa on myös erillis-wc.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 84,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 1 / 7
Asunnon numero A 04
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 365 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 109 560 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 255 640 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 173,47 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 143,08 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 295,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,50 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Sampo
Tampereen Härmälänrannan Sampo

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo
Osoite Fontellinpolku 9, 33900, Tampere
Valmistumisaika (arvio) 12/2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 40
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään