Tampereen Härmälänrannan Sampo

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Vain yksi helmi jäljellä Sampossa, Pyhäjärven rannalla

Härmälänrannan lempeä järviluonto ja lämminhenkinen tunnelma hurmaavat asukkaan ympäri vuoden. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo valmistuu tammikuun lopussa 2021 alueen paraatipaikalle upeiden järvimaisemien ääreen, uimarannan ja kauniin omenatarhan tuntumaan. Jos luonnonläheinen arki huippulaadukkaassa kodissa houkuttelee, katso jäljellä oleva viimeinen koti ja toimi heti. Pidämme esittelyitä työmaalla ja Härmälänrannan alueella, kysy ja sovi omasi asuntomyyjän kanssa!

1 / 40 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala84 m²

Velaton hinta365 200 €

OsoiteFontellinpolku 9, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Sampon viimeinen asumisen helmi on ensimmäisen kerroksen näppärä kulmakolmio. Tästä kodista löytyy kaikki mitä kodiltasi tarvitset, esimerkiksi pohjoisen suuntaan puistonäkymät, keittiösaareke ja sauna. Päämakuuhuoneessa on vaatehuoltoa helpottamassa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Pohjoisen omenatarhan suuntaan avautuvasta olohuoneesta on kulku lasiliukuovesta lasitetulle terassille. Keittotila ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Tilaan valoa antavat pohjoisen sivun suuret lattiasta alkavat ikkunat. Eteisessä tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Asunnossa on myös erillis-wc. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke tai terassi. Talotekniset ratkaisut, kuten lattialämmitys ja tuloilman viilennyksellä varustettu ilmanvaihto, varmistavat maksimaalisen mukavuuden.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Modernia ja luonnonläheistä asumista

Seitsenkerroksiseen Sampoon rakennetaan 40 kaunista ja toimivaa kotia vehreään ympäristöön, aivan järvenrannan tuntumaan. Laadukkaat pintamateriaalit ja koteihin tulviva luonnonvalo saavat elämän parhaat puolet esiin. Viereinen Pyhäjärvi ja asuinalueen puistot tuovat luonnon osaksi jokaista päivää. Sampossa asut luonnonläheisesti nauttien huolettomasta elämästä.

Sampo tarjoaa asukkaiden käyttöön monta jokapäiväisen elämän helpottajaa. Polkupyörää voi säilyttää pihalla katoksessa tai lukkojen takana kellarin säilytyspaikalla. Kellarissa on myös polkupyörien huoltopiste ja kuraeteinen, jossa suihkuttelet lenkin jälkeen kuravaatteet ja karvaiset kaverit. Talon omalla Smartpost-pakettiautomaatilla hoidat kätevästi verkkokauppaostoksesi.

Auton voi pysäköidä pihapaikalle tai pihakannen alle autohalliin, jonne on asuinkerroksista esteetön kulku sisäkautta. Kaikilla pysäköintipaikoilla on lämmityspistokkeet ja sähköauton latauspistokkeet. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy viihtyisä kerhohuone, joka toimii myös netin kautta varattavana vierashuoneena. Näin kotona ei tarvita erillistä vierashuonetta.

Härmälänrannan uimarannan suunnitelmat

Ulkoalueen, rannan ja puiston visualisoinnit perustuu vuoden 2016 ja edelleen voimassa oleviin Tampereen kaupungin suunnitelmiin. Suunnitelmia tullaan päivittämään kaupungin toimesta. Kysy lisää asuntomyyjältä!

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja