Tampereen Härmälänrannan Sampo

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Asumisen helmi Pyhäjärven rannalla

Härmälänrannan lempeä järviluonto ja lämminhenkinen tunnelma hurmaavat asukkaan ympäri vuoden. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo nousee alueen paraatipaikalle upeiden järvimaisemien ääreen, uimarannan ja kauniin omenatarhan tuntumaan. Jos luonnonläheinen arki huippulaadukkaassa kodissa houkuttelee, löydät uuden kotisi täältä. Pidämme esittelyitä työmaalla ja Härmälänrannan alueella, kysy ja sovi omasi asuntomyyjän kanssa!

2 / 40 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala57 - 84 m²

Velaton hinta290 900 - 365 200 €

OsoiteFontellinpolku 9, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 29.1.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Etsitpä uutta kotia yksin, kaksin tai pienen perheen voimin, löydät mieluisan Samposta. Valikoima ulottuu 33 neliön yksiöistä 84,5-neliöiseen kolmen huoneen kulmahuoneistoon. Upeiden kotien suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä. Sisustusmateriaalit ja varusteet ovat moderneja ja laadukkaita. Vaaleat, selkeät pinnat tekevät sisustamisesta helppoa, olipa oma tyylisi millainen tahansa. Avaraa tuntua korostavat hyvät säilytystilat.

Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke tai terassi. Useimmissa kodeissa parveke on koko huoneiston levyinen. Myös suuret ikkunat varmistavat, että kotona on valoisaa. Pohjoisseinän kolmioissa ikkunat ylettyvät lattiaan saakka ja niistä voi ihailla kauniita maisemia Pyhäjärvelle. Kolmioissa ja suuremmissa kaksioissa nautitaan oman saunan löylyistä. Osassa asuntoja on myös vaatehuone. Talotekniset ratkaisut, kuten lattialämmitys ja tuloilman viilennyksellä varustettu ilmanvaihto, varmistavat maksimaalisen mukavuuden.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Modernia ja luonnonläheistä asumista

Seitsenkerroksiseen Sampoon rakennetaan 40 kaunista ja toimivaa kotia vehreään ympäristöön, aivan järvenrannan tuntumaan. Laadukkaat pintamateriaalit ja koteihin tulviva luonnonvalo saavat elämän parhaat puolet esiin. Viereinen Pyhäjärvi ja asuinalueen puistot tuovat luonnon osaksi jokaista päivää. Sampossa asut luonnonläheisesti nauttien huolettomasta elämästä.

Sampo tarjoaa asukkaiden käyttöön monta jokapäiväisen elämän helpottajaa. Polkupyörää voi säilyttää pihalla katoksessa tai lukkojen takana kellarin säilytyspaikalla. Kellarissa on myös polkupyörien huoltopiste ja kuraeteinen, jossa suihkuttelet lenkin jälkeen kuravaatteet ja karvaiset kaverit. Talon omalla Smartpost-pakettiautomaatilla hoidat kätevästi verkkokauppaostoksesi.

Auton voi pysäköidä pihapaikalle tai pihakannen alle autohalliin, jonne on asuinkerroksista esteetön kulku sisäkautta. Kaikilla pysäköintipaikoilla on lämmityspistokkeet ja sähköauton latauspistokkeet. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy viihtyisä kerhohuone, joka toimii myös netin kautta varattavana vierashuoneena. Näin kotona ei tarvita erillistä vierashuonetta.

Härmälänrannan uimarannan suunnitelmat

Ulkoalueen, rannan ja puiston visualisoinnit perustuu vuoden 2016 ja edelleen voimassa oleviin Tampereen kaupungin suunnitelmiin. Suunnitelmia tullaan päivittämään kaupungin toimesta. Kysy lisää asuntomyyjältä!

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja