Tampereen Härmälänrannan Rollikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Puistoja, järviluontoa ja uuden kodin hurmaa

Rollikan koti on sellainen paikka, missä kaikki elämän pienet palaset loksahtavat kohdilleen – se on paikka, jossa ihmisen on hyvä olla. Härmälänrannassa hyvä olo tarkoittaa sitä, että kodin ympärille avautuu kokonainen maailma täynnä järviluonnon tarjoamia arjen nautintoja. Tälle luonnonläheiselle asuinalueelle on nyt suunnitteilla uusia koteja, joissa asutaan kahden viihtyisän puiston syleilyssä. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Seitsenkerroksiseen As. Oy Tampereen Härmälänrannan Rollikkaan rakennetaan 65 asuntoa, joiden joukosta löytyy sopivan kokoinen koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

14 / 65 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 5h

Pinta-ala44 - 104 m²

Velaton hinta199 100 - 417 100 €

OsoiteNiilo Härmälän katu 13, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 5.3.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Rollikka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Asuntojen koot vaihtelevat aina 30 neliön yksiöistä jopa 104,5-neliöisiin viiden huoneen koteihin. Rollikan erikoisuus ovatkin sen suuret perheasunnot, joita löytyy niin talon ylä- kuin alakerroksista. Talon alimmissa kerroksissa on pari suurta kotia, joiden tilat jakautuvat kahden kerroksen välille – tämä tuo kerrostaloasumiseen ripauksen hurmaavaa rivitalotunnelmaa! Valitsitpa minkä kokoisen kodin tahansa, on arki uudessa asunnossasi mukavaa ja toimivaa. Jokaisessa kodissa on parveke tai patio asuinkerroksesta riippuen. Kodeissa on kauniit lautaparketit ja uudet, raikkaat pinnat. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen muodostaen kodin keskiöön väljän tilan yhdessäololle. Muutamissa kaksioissa ja kaikissa sitä suuremmissa asunnoissa on oma sauna. Isoimmissa perheasunnoissa on myös kodinhoitohuoneet. Olipa haaveissasi sitten soma ensimmäisen kerroksen pihaterassi, vaatehuoneellinen makuuhuone, avokeittiö tai oma sauna, Rollikasta löydät etsimäsi. Hyppää kyytiin – näissä kodeissa viihdytään pitkään.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Kahden puiston syleilyssä

Asuinkortteli rajautuu kahden puistoalueen väliin. Korttelin pohjoispuolelle rakennetaan viihtyisä Samiveturinpuisto, jossa lasten on mukava leikkiä ja temmeltää. Eteläpuolelle taas avautuu rauhallinen Härmälänojanpuisto, joka tarjoaa asukkaille hiljaisuutta ja kiireetöntä tunnelmaa luontomaiseman ääressä. Puistojen väliin rajautuva turvallinen pihapiiri on lapsiperheiden mieleen.

Uudessa kotitalossa on monta arjen helpottajaa. Kuraeteisessä on helppo suihkutella puhtaaksi likaiset tossut ja tassut ennen kotiintuloa. Talon alakerrassa asukkaita palvelee Postin SmartPost-lokerikko. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä taloyhtiön käyttöön ja talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee korttelin asukkaiden yhteinen, vilvoitteluterassillinen saunaosasto. Pihakannen alta löytyy korttelin autohalli, jossa voit myös ladata sähköautosi.

Pihapiiriin on myös suunnitteilla päiväkoti, jonka valmistuessa lapsiperheet saavat unohtaa aamuisen hötkyilyn, kun yhteisille aamutoimille jää enemmän aikaa. Härmälänrannassa saa huoletta ottaa rennosti.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja