Asunto A 26

69,5 m², 3h+kt+s, 4 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tilava kolmio etelän suuntaan

Upea ja tilava neljännen kerroksen kolmio viistolla asuntopohjalla. Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, jonka ikkunoista avautuu näkymä etelän suuntaan. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta löytyy oma sauna, vaatehuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Eteisessä on liukuovellinen säilytysjärjestelmä sekä makuuhuoneissa vaatekaapistot.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 69,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 26
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 339 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 101 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 237 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 203,26 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 104,68 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 243,25 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,50 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Ratikka
Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikka
Osoite Niilo Härmälän katu 17, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 05/2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 38
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään