Asunto A 17

84 m², 3h+kt+s, 3 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Länteen avautuva upea kolmio

Kolmen huoneen tilava kolmannen kerroksen koti rakennuksen länsipäässä. Asunnon valtava oleskelutila jakautuu luontevasti olohuoneeseen ja keittiöön loivan kulmauksen ansiosta. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta löytyy oma sauna, erillis-wc sekä kylpyhuoneessa on erillinen kodinhoitonurkkaus. Eteisessä on liukuovellinen säilytysjärjestelmä sekä makuuhuoneissa vaatekaapistot.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 22.5.2022 klo 12.30 - 13.30

Tervetuloa Härmälänrannan kotien esittelyyn! Esittelemme 22.5. sunnuntaina As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikan esittelyhuoneistoa klo 12.30–13.30. Ratikan vapaana olevat kodit voit katsoa osoitteessa skanska.fi/ratikka. Myöhemmin klo 14–15 olet tervetullut Härmälänrannan kotien ja suunnitelmien yleisesittelyyn Skanska Kotien asuntomyymälään osoitteeseen Viimankatu 1.

Pinta-ala 84 m²
Asuntotyyppi 3h+kt+s
Kerros 3 / 5
Asunnon numero A 17
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 394 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 118 290 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 276 010 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 235,79 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 281,48 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 294,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,50 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Ratikka
Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikka
Osoite Niilo Härmälän katu 17, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 27.5.2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 38
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään