Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Muuttovalmiina kolme huonetta ja kotimaisema vailla vertaa

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikassa tyylikäs kaupunkiasuminen saa rinnalleen upean luontomaiseman. Talon kotipiha jatkuu kuin luonnostaan viereiseen puistoon ja Pyhäjärven rantaan on lyhyt kävelymatka. Näihin näkymiin palaa mielellään miltä tahansa vaellukselta, kalareissulta tai jopa matkalta maailman ympäri. Katso Ratikan muuttovalmiit kodit ja tule esittelyyn!

2 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala67 - 84 m²

Velaton hinta313 900 - 394 300 €

OsoiteNiilo Härmälän katu 17, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Seuraava esittelyaika

Maanantai 4.7.2022
klo 16.30 - 17.00

Tervetuloa Härmälänrannan kotien esittelyyn! Esittelemme maanantaina 4.7. kello 16.30-17.00 As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikan koteja esittelyasunnossa osoitteessa Niilo Härmälän katu 17.

Asunnot

Ratikassa on vapaana vielä kaksi erikokoista kolmen huoneen kotia, joista molemmissa on asuinneliöitä reilusti – suurimmissa asunnoissa neliöitä on jopa 84. Valoisuus, kauniit materiaalit, toimivat säilytystilat ja hieno ympäristö kuuluvat täällä jokaiseen kotiin, joten voit huoletta valita asuntopohjista elämääsi sopivimman. 

Vapaissa kodeissa on oma lasitettu parveke, joista muutama aukeaa suoraan viereisen Härmälänojan puistomaiseman ääreen. Sisätiloissa silmää hivelevät muun muassa kotien näyttävät ja persoonalliset kulmaukset, jotka syntyvät talon viistojen seinien yhdistyessä. Tyylin lisäksi kehuja ansaitsee myös kotien oivaltava tilankäyttö. 67,5-neliöiseen kolmioon on saatu mahtumaan hyvin erillis-wc, oma sauna ja kokkailua helpottava keittiösaareke.  Suurimmassa, 84 neliön kodissa tilat on jaettu talon kulmaukseen niin, että oleskelulle ja ruokailulle syntyy selkeästi omat avarat alueensa. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Oma piha jatkuu puromaiseman ääreen

Ratikka on korttelinsa viimeinen talo ja kotien valmistuttua koko kortteli on valmis mukavaan arkeen luonnon ja kaupungin rajalla. Luonto on täällä läsnä jo omassa pihassa, sillä uudet kodit sijaitsevat kahden viihtyisän, mutta keskenään hyvin erilaisen puistoalueen välissä. 

Korttelin pohjoispuolella sijaitsee Samiveturinpuisto, joka tarjoaa leikkipaikkoja ja urheilumahdollisuuksia kaikenikäisille. Korttelin etelä- ja länsipuolelle taas levittäytyy laaja Härmälänojanpuisto, jonka halki virtaa kasvillisuuden kehystämä puro. Luonnonkaunis Härmälänojan virkistysalue sijaitsee aivan Ratikan kotien kyljessä ja toimii ikään kuin asukkaiden takapihana, jolla on mukava käydä aamulenkillä, piknikillä tai vaikka luontoa valokuvaamassa. Harva kaupunkilainen voi toteuttaa luontoharrastuksiaan näin lähellä kotia

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Tule tutustumaan Ratikan esittelyhuoneistoon!

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Härmälänrannan Ratikka on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Ratikan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja