Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Hyvän asumisen asema kahden puiston katveessa

As. Oy Härmälänrannan Ratikka on paremman arjen pysäkki keskellä hyvän olon Härmälänrantaa. Viisikerroksinen rakennus sijaitsee yhdellä koko alueen rauhallisimmista paikoista, kotikorttelinsa kulmassa kahden viihtyisän puistoalueen ympäröimänä. Tänne luonnon katveeseen ja omaan rauhaan rakennetaan yhteensä 38 kotia, joiden joukosta löytyy sopiva tilaratkaisu jokaiselle. Hyppää kyytiin ja lähde elämäsi matkalle.

9 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala67 - 84 m²

Velaton hinta313 900 - 402 800 €

OsoiteNiilo Härmälän katu 17, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 27.5.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Monipuolinen kerrostalo tarjoaa paljon erikokoisia tilaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, sillä huoneita kodeissa on yhdestä kolmeen ja asuinneliöitä enimmillään jopa 84. Esimerkiksi kolmen huoneen kotien joukosta valinnanvaraa löytyy kompakteista kahden hengen tilaratkaisuista aina suuriin useamman perheenjäsenen asuntoihin – täältä löytyy jokaiselle sopiva koti vaikkapa välietapiksi tai koko elämän pituiselle matkalle. 

Talon ensimmäisen kerroksen kodeissa on omia asuntopihoja ja terasseja. Omaa rauhaa sekä suojaa ohikulkijoiden katseilta tarjoavat pergolarakenteet ja istutusaltaat, joiden kätköihin asuntojen ulkotilat rajautuvat. Ylemmissä kerroksissa kaikkiin huoneistoihin – myös yksiöihin – kuuluu lasitettu parveke. Näin talon jokainen asukas saa nauttia ympäröivistä puistomaisemista osana omaa kotiaan. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Oma piha jatkuu puromaiseman ääreen

Ratikka on korttelinsa viimeinen talo ja kotien valmistuttua koko kortteli on valmis mukavaan arkeen luonnon ja kaupungin rajalla. Luonto on täällä läsnä jo omassa pihassa, sillä uudet kodit sijaitsevat kahden viihtyisän, mutta keskenään hyvin erilaisen puistoalueen välissä. 

Korttelin pohjoispuolella sijaitsee Samiveturinpuisto, joka tarjoaa leikkipaikkoja ja urheilumahdollisuuksia kaikenikäisille. Korttelin etelä- ja länsipuolelle taas levittäytyy laaja Härmälänojanpuisto, jonka halki virtaa kasvillisuuden kehystämä puro. Luonnonkaunis Härmälänojan virkistysalue sijaitsee aivan Ratikan kotien kyljessä ja toimii ikään kuin asukkaiden takapihana, jolla on mukava käydä aamulenkillä, piknikillä tai vaikka luontoa valokuvaamassa. Harva kaupunkilainen voi toteuttaa luontoharrastuksiaan näin lähellä kotia

RTS-ympäristöluokitus

Ratikassa arkesi on myös vastuullisempaa. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja kohde tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Seuraa Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja