Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kolme huonetta ja kotimaisema vailla vertaa

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikassa tyylikäs kaupunkiasuminen saa rinnalleen upean luontomaiseman. Talon kotipiha jatkuu kuin luonnostaan viereiseen puistoon ja Pyhäjärven rantaan on lyhyt kävelymatka. Näihin näkymiin palaa mielellään miltä tahansa vaellukselta, kalareissulta tai jopa matkalta maailman ympäri. Elämäsi suurin seikkailu saattaakin olla vasta aluillaan – valitse oma kotisi Ratikan viimeisistä vapaista kolmioista nyt.

5 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala67 - 84 m²

Velaton hinta313 900 - 402 800 €

OsoiteNiilo Härmälän katu 17, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 27.5.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ratikka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Ratikassa on vapaana vielä erikokoisia kolmen huoneen koteja, joista jokaisessa on asuinneliöitä reilusti – kaikista suurimmissa asunnoissa neliöitä on jopa 84. Valoisuus, kauniit materiaalit, toimivat säilytystilat ja hieno ympäristö kuuluvat täällä jokaiseen kotiin, joten voit huoletta valita asuntopohjista elämääsi sopivimman. 

Jokaisessa vapaassa kodissa on oma lasitettu parveke, joista muutama aukeaa suoraan viereisen Härmälänojan puistomaiseman ääreen. Sisätiloissa silmää hivelevät muun muassa kotien näyttävät ja persoonalliset kulmaukset, jotka syntyvät talon viistojen seinien yhdistyessä. Tyylin lisäksi kehuja ansaitsee myös kotien oivaltava tilankäyttö. 67,5-neliöiseen kolmioon on saatu mahtumaan hyvin erillis-wc, oma sauna ja kokkailua helpottava keittiösaareke. 69,5-neliöisessä asunnossa makuuhuoneissa on niin paljon tilaa, että toiseen niistä mahtuu vaatekaappien lisäksi erillinen vaatehuone, ja toiseen väljä etätyöpiste. Suurimmassa, 84 neliön kodissa tilat on jaettu talon kulmaukseen niin, että oleskelulle ja ruokailulle syntyy selkeästi omat avarat alueensa. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Oma piha jatkuu puromaiseman ääreen

Ratikka on korttelinsa viimeinen talo ja kotien valmistuttua koko kortteli on valmis mukavaan arkeen luonnon ja kaupungin rajalla. Luonto on täällä läsnä jo omassa pihassa, sillä uudet kodit sijaitsevat kahden viihtyisän, mutta keskenään hyvin erilaisen puistoalueen välissä. 

Korttelin pohjoispuolella sijaitsee Samiveturinpuisto, joka tarjoaa leikkipaikkoja ja urheilumahdollisuuksia kaikenikäisille. Korttelin etelä- ja länsipuolelle taas levittäytyy laaja Härmälänojanpuisto, jonka halki virtaa kasvillisuuden kehystämä puro. Luonnonkaunis Härmälänojan virkistysalue sijaitsee aivan Ratikan kotien kyljessä ja toimii ikään kuin asukkaiden takapihana, jolla on mukava käydä aamulenkillä, piknikillä tai vaikka luontoa valokuvaamassa. Harva kaupunkilainen voi toteuttaa luontoharrastuksiaan näin lähellä kotia

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Kurkista Härmälänrannan Tiiran esittelyhuoneistoon ja katso kuinka luonnon inspiroima sisustus herää eloon. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiiran sisustus hakee vaikutteita korttelin edustalla olevasta järviluonnosta, rantaraitista sekä omenatarhasta. Löydä oma kotisi Härmälänrannasta ja tuo oma elämäntyylisi esille – sovi oma esittelysi Tiiraan

RTS-ympäristöluokitus

Ratikassa arkesi on myös vastuullisempaa. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja kohde tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja