Asunto A 36

66 m², 2H+KT+S, 7 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tilava kulmakaksio parvekkeella

Tilava kulmakaksio, jonka moderni keittiö ja olohuone muodostavat erillisen oleskelutilan, joka laajenee omalle koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Ikkunat ovat länteen ja etelään. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Tiistai 13.6.2023 klo 17.00 - 19.00

Tervetuloa kesäiseen Kotipolku-tapahtumaan viettämään iltaa tutustuen asiantuntijoidemme kanssa asuntokohteisiin ja inspiroiviin ideoihin tiistaina 13.6. klo 17–19. Ensimmänen rasti lähtee Skanskan asuntomyynnistä, os. Viimankatu 1, 33900, Tampere. Lue lisää tapahtumasta osoitteesta skanska.fi/kotipolku Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Pinta-ala 66 m²
Asuntotyyppi 2H+KT+S
Kerros 7 / 8
Asunnon numero A 36
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 365 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 109 740 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 256 060 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 951,81 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 879,85 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 224,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Nisse
Tampereen Härmälänrannan Nisse

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse
Osoite Lättähatunkatu 5, 33900, Tampere
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 45
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Nisse

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään