Asunto A 29

57 m², 2H+KT+S, 5 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kulmakaksio parvekkeella

Ihana kulmakaksio, jonka moderni keittiötila ja olohuone muodostavat erillisen oleskelutilan, joka laajenee omalle koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Ikkunat ovat itään ja etelään.Säilytystilaa tuovat makuuhuoneiden ja eteisen liukuovelliset säilytysjärjestelmät.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta huoneistosta.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 6.3.2024 klo 16.30 - 17.15

Tervetuloa vapaiden muuttovalmiiden As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nissen kotien esittelyyn sisustettuun esittelyasuntoon osoitteeseen Lättähatunkatu 5 A 05. Voit myös sopia oman esittelyajan, p. 0800 150 051.

Pinta-ala 57 m²
Asuntotyyppi 2H+KT+S
Kerros 5 / 8
Asunnon numero A 29
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 299 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 89 880 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 209 720 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 789,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 549,23 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 193,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Nisse
Tampereen Härmälänrannan Nisse

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse
Osoite Lättähatunkatu 5, 33900, Tampere
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 45
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Nisse

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään