Asunto A 20

46,5 m², 2H+KT+S, 4 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ihastuttava kulmakaksio

Neljännen kerroksen kulmakaksio ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymä idän suuntaan. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja eteisessä liukuovelliset säilytysjärjestelmät. Asunnon oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Sovi oma esittely Härmälänrantaan asuntomyyjän kanssa!

Pinta-ala 46,5 m²
Asuntotyyppi 2H+KT+S
Kerros 4 / 6
Asunnon numero A 20
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 261 100 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 78 330 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 182 770 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 155,35 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 834,21 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 162,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,50 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Frans
Tampereen Härmälänrannan Frans

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans
Osoite Konttilukinkatu 23, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 31.8.2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 29
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Frans

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään