Tampereen Härmälänrannan Frans

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Asetu kodiksi Härmälänrannan rantariviin

Tampereen Härmälänrannan parhaat parvekenäkymät rakennetaan nyt. Uusi rantakortteli sijaitsee aivan Pyhäjärven tuntumassa, suoraan järvimaisemaa vastapäätä. Täällä kodin ja veden väliin jää vain muutama askel ja arjessa on rantaloman tunnelmaa. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans on vasta korttelin ensimmäinen talo, mutta viimeisiä rantanäkymiä viedään jo – Härmälänrantaan ei ole suunnitteilla enää kovin montaa kotia, joista olisi näin hyvät näköalat Pyhäjärvelle. Katso vapaana olevat kodit ja ota yhteyttä!

7 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala46 - 85 m²

Velaton hinta237 100 - 427 000 €

OsoiteKonttilukinkatu 23, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 15.8.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans

Seuraava esittelyaika

Sovi oma esittely Härmälänrantaan asuntomyyjän kanssa!

Asunnot

Rantakorttelin järvimaisema

Frans on uuden rantakorttelin ensimmäinen talo. Se kohoaa kotipihansa paraatipaikalle, aivan Pyhäjärven tuntumaan. Alueen parhaat järvimaisemat ovat siis saatavilla juuri nyt. Pienen taloyhtiön asunnoista yli puolet on jo kuitenkin myyty, joten kotiunelman toteuttamista ei kannata enää lykätä – jos mielit asumaan tälle paikalle, näiden maisemien ääreen, kannattaa sinun valita oma kotisi Fransista pian. 

Viimeiset asunnot

Talossa on vapaana vielä muutamia kahden ja kolmen huoneen koteja, jotka on sijoiteltu niin, että niiden parvekkeilta ja ikkunoista näkee hyvin Pyhäjärvelle. Varsinkin 85-neliöisissä kolmioissa järvimaisema pääsee todella oikeuksiinsa: suurissa kodeissa on koko asunnon leveydelle avautuvat parvekkeet suoraan kohti Pyhäjärveä. Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen kun vielä ehdit, ja varmista paikkasi Härmälänrannan eturivissä. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kehyksellisiä muotoja

Fransin julkisivu on tyyliltään teollisuushenkinen ja loft-henkisyyttä on tuotu hienovaraisesti esiin myös kotien sisätiloissa. Parvekkeiden tiilipintaiset nurkkapilarit näkyvät olohuoneiden ikkunoista rakennuksen pohjoissivulla ja kaikissa talon asunnoissa on avarat pohjaratkaisut. Tilan tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka laskeutuvat parvekkeen kohdalla aina lattianrajaan asti. Keittiöissä on kauniit kivitasot ja kotien pintamateriaalit sekä tilaratkaisut ovat jokaisessa huoneessa erittäin tyylikkäitä. 

Huvilatunnelmaa halki historian

Huvilarannikoksikin kutsuttu Härmälän alue oli Tampereen ensimmäinen yhtenäinen ja leimallinen huvila-alue, ja siksi sillä on tärkeä paikka koko kaupungin historiassa. Härmälänrannan uuden rantakorttelin talot nimetään alueen vanhojen huviloiden omistajien mukaan, ja ensimmäisten joukossa modernin muistomerkkinsä saa rovasti Frans Oskar Sandberg. Huvila-alueen herrasväki kulutti kesäisin aikaansa muun muassa veneillen, krokettia pelaten ja puutarhojaan hoidellen. Vaikka suuri osa huviloista on jo purettu, vietetään täällä vapaa-aikaa edelleen jokseenkin samoissa tunnelmissa – nautiskellen ja hauskaa pitäen. Siksi uudesta korttelipihasta on suunniteltu mahdollisimman viihtyisä ja toimiva kaikenikäisille: yhteisellä oleskelualueella on leikkipaikka, istutuksia ja puulaitureita, joilla voi vaikka ottaa aurinkoa. Koska talo sijaitsee aivan Pyhäjärven tuntumassa, on pihasta vain muutama askel uimarannalle ja järveä kiertävälle lenkkipolulle. 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Kurkista Härmälänrannan Tiiran esittelyhuoneistoon ja katso kuinka luonnon inspiroima sisustus herää eloon. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiiran sisustus hakee vaikutteita korttelin edustalla olevasta järviluonnosta, rantaraitista sekä omenatarhasta. Löydä oma kotisi Härmälänrannasta ja tuo oma elämäntyylisi esille – sovi oma esittelysi Tiiraan

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Härmälänrannan Frans on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Härmälänrannan Fransin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja