Tampereen Härmälänrannan Frans

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Asetu kodiksi kolmioon, aivan tulevan uimarannan tuntumaan

Tampereen Härmälänrannan parhaat parvekenäkymät rakennetaan nyt. Uusi rantakortteli sijaitsee aivan Pyhäjärven tuntumassa, suoraan järvimaisemaa vastapäätä. Täällä kodin ja veden väliin jää vain muutama askel ja arjessa on rantaloman tunnelmaa. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans on vasta korttelin ensimmäinen talo, mutta viimeisiä rantanäkymiä viedään jo. Katso vapaana oleva 67,5 m² saunallinen kolmen huoneen kulmakolmio. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan esittelyhuoneistoon!

3 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala67 m²

Velaton hinta347 900 - 368 200 €

OsoiteKonttilukinkatu 23, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 4.12.2022
klo 12.00 - 12.30

Tervetuloa Härmälänrannan kotien esittelyyn! Esittelemme sunnuntaina 4.12. klo 12-12:30 As. Oy Tampereen Härmälänrannan Fransin koteja esittelyasunnossa osoitteessa Konttilukinkatu 23, asunto A09. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Asunnot

3H+KT+S    |    67,5 m²

Frans on uuden rantakorttelin ensimmäinen talo. Sen upea kulmakolmio toimivalla asuntopohjalla etsii ensimmäisiä asukkaitaan. Asunnon ikkunoista avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, länteen ja etelään. Parvekkeelta siintää Pyhäjärvelle ja tulevalle uimarannalle. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti ilta-auringon suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Eteisessä ja makuuhuoneissa on liukuovelliset säilytysjärjestelmät. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Katso 360-asteen kuvakulmapistettä A19 asunnon parvekkeelta tästä linkistä!

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kehyksellisiä muotoja

Fransin julkisivu on tyyliltään teollisuushenkinen ja loft-henkisyyttä on tuotu hienovaraisesti esiin myös kotien sisätiloissa. Parvekkeiden tiilipintaiset nurkkapilarit näkyvät olohuoneiden ikkunoista rakennuksen pohjoissivulla ja kaikissa talon asunnoissa on avarat pohjaratkaisut. Tilan tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka laskeutuvat parvekkeen kohdalla aina lattianrajaan asti. Keittiöissä on kauniit kivitasot ja kotien pintamateriaalit sekä tilaratkaisut ovat jokaisessa huoneessa erittäin tyylikkäitä. 

Huvilatunnelmaa halki historian

Huvilarannikoksikin kutsuttu Härmälän alue oli Tampereen ensimmäinen yhtenäinen ja leimallinen huvila-alue, ja siksi sillä on tärkeä paikka koko kaupungin historiassa. Härmälänrannan uuden rantakorttelin talot nimetään alueen vanhojen huviloiden omistajien mukaan, ja ensimmäisten joukossa modernin muistomerkkinsä saa rovasti Frans Oskar Sandberg. Huvila-alueen herrasväki kulutti kesäisin aikaansa muun muassa veneillen, krokettia pelaten ja puutarhojaan hoidellen. Vaikka suuri osa huviloista on jo purettu, vietetään täällä vapaa-aikaa edelleen jokseenkin samoissa tunnelmissa – nautiskellen ja hauskaa pitäen. Siksi uudesta korttelipihasta on suunniteltu mahdollisimman viihtyisä ja toimiva kaikenikäisille: yhteisellä oleskelualueella on leikkipaikka, istutuksia ja puulaitureita, joilla voi vaikka ottaa aurinkoa. Koska talo sijaitsee aivan Pyhäjärven tuntumassa, on pihasta vain muutama askel uimarannalle ja järveä kiertävälle lenkkipolulle. 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Tule tutustumaan Fransin esittelyhuoneistoon!

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Härmälänrannan Frans on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Härmälänrannan Fransin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja