Tampereen Härmälänrannan Frans

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Asetu kodiksi Härmälänrannan rantariviin

Huvilarannikoksikin kutsuttu Härmälän alue oli Tampereen ensimmäinen yhtenäinen ja leimallinen huvila-alue, ja siksi sillä on tärkeä paikka koko kaupungin historiassa. Pian tutulle paikalle, suunniteilla olevan uimarannan edustalle rakennetaan uusi Rantakortteli muistoksi alueen vanhoille huviloille ja niissä vietetyille kesäpäiville. Rantakorttelin ensimmäinen asuintalo on As. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans, jossa on 6 kerrosta ja 29 tyylikästä kotia aivan Pyhäjärven tuntumassa.

14 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala39 - 85 m²

Velaton hinta193 200 - 478 100 €

OsoiteKonttilukinkatu 23, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 15.8.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Frans

Seuraava esittelyaika

Sovi oma esittely Härmälänrantaan asuntomyyjän kanssa!

Asunnot

Frans kohoaa kuuden kerroksen korkeuteen ja asuntoja rauhalliseen taloyhtiöön rakennetaan yhteensä 29. Kodeista kaksi ovat reilun kokoisia yksiöitä, jotka sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Muissa asunnoissa on huoneita kahdesta kolmeen. Fransissa sekä kaksiot että kolmiot on sijoiteltu upeille paikoille – täällä hienot järvimaisemat kuuluvat muillekin kuin suurimpien asuntojen omistajille.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kehyksellisiä muotoja

Fransin julkisivu on tyyliltään teollisuushenkinen ja loft-henkisyyttä on tuotu hienovaraisesti esiin myös kotien sisätiloissa. Parvekkeiden tiilipintaiset nurkkapilarit näkyvät olohuoneiden ikkunoista rakennuksen pohjoissivulla ja kaikissa talon asunnoissa on avarat pohjaratkaisut. Tilan tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka laskeutuvat parvekkeen kohdalla aina lattianrajaan asti. Keittiöissä on kauniit kivitasot ja kotien pintamateriaalit sekä tilaratkaisut ovat jokaisessa huoneessa erittäin tyylikkäitä. 

Huvilatunnelmaa halki historian

Huvilarannikoksikin kutsuttu Härmälän alue oli Tampereen ensimmäinen yhtenäinen ja leimallinen huvila-alue, ja siksi sillä on tärkeä paikka koko kaupungin historiassa. Härmälänrannan uuden rantakorttelin talot nimetään alueen vanhojen huviloiden omistajien mukaan, ja ensimmäisten joukossa modernin muistomerkkinsä saa rovasti Frans Oskar Sandberg. Huvila-alueen herrasväki kulutti kesäisin aikaansa muun muassa veneillen, krokettia pelaten ja puutarhojaan hoidellen. Vaikka suuri osa huviloista on jo purettu, vietetään täällä vapaa-aikaa edelleen jokseenkin samoissa tunnelmissa – nautiskellen ja hauskaa pitäen. Siksi uudesta korttelipihasta on suunniteltu mahdollisimman viihtyisä ja toimiva kaikenikäisille: yhteisellä oleskelualueella on leikkipaikka, istutuksia ja puulaitureita, joilla voi vaikka ottaa aurinkoa. Koska talo sijaitsee aivan Pyhäjärven tuntumassa, on pihasta vain muutama askel uimarannalle ja järveä kiertävälle lenkkipolulle. 

RTS-ympäristöluokituksella kestävää elämää

Frans tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Asukkaalle se tarkoittaa muun muassa hyvää sisäilmaa, himmentimillä säädettävää valaistusta ja runsasta luonnonvaloa. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu sekä ympäristön että ihmisten hyvinvointia ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja