Tampereen Härmälänrannan Fouga

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa lennokkaita koteja Härmälänrantaan!

Härmälänranta on vanhaa huvila-aluetta, joka on sittemmin uudistunut moderniin muotoonsa ja muuttunut asuinpaikaksi, jossa viihdytään ympäri vuoden. Vain kävelymatkan päähän Pyhäjärven rannasta on suunnitteilla 48 uutta ainutlaatuista kotia. Tulossa oleva, vanhan lentokonetyypin mukaan nimensä saanut As. Oy Tampereen Härmälänrannan Fouga rakentuu aivan järviluonnon ja omenatarhan läheisyyteen. Lue lisää ja ilmoittaudu kiinnostuneeksi, jolloin saat tietää ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa 48 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKonttilukinkatu 12, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Fouga

Asunnot

Härmälänranta on uudistunut ja modernisoitunut, mutta yksi asia on säilynyt: siellä vietetään vapaa-aikaa edelleen harrastaen ja nautiskellen. As. Oy Tampereen Fougaan on suunnitteilla 48 uutta kotia yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. 

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Tule tutustumaan Nissen esittelyhuoneistoon!

Fouga tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta

Härmälänrannan Fouga on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä energiatehokkuus on suunnitelmien mukaan tavoiteltu huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta tästä linkistä!

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja