Asunto A 14

58,5 m², 2h+kt+s, 3 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa parvekkeellinen kaksio

Kaksio avaralla pohjaratkaisulla. Kodin sydämen muodostavat valoisa ja yhtenäinen keittiötilan ja olohuoneen muodostama huone, joka laajenee Pyhäjärvelle avautuvalla parvekkeella. Järvinäkymin varusteltu makuuhuone on eroteltu muusta huoneistosta liukuovin.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja yleisesittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely, Johanna Saaristo p. 040 721 7939.

Pinta-ala 58,5 m²
Asuntotyyppi 2h+kt+s
Kerros 3 / 6
Asunnon numero A 14
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 395 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 118 620 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 276 780 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 009,06 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 011,80 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 225,23 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,85 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Ellen
Tampereen Härmälänrannan Ellen

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen
Osoite Sandberginpolku 3, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 29.9.2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 46
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Ellen

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään