Asunto A 29

43 m², 2h+kt+s, 7 / 8 kerros

ALUSTAVA VARAUS

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Seitsemännen kerroksen kaksio

Lasitetulla parvekkeella nautit Ilta-auringon kilmalluksesta joella. Avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Makuuhuoneen yhteydessä on liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Tässä kodissa pääset myös nauttimaan oman saunan löylyistä. Arkeen toiminnallisuutta tuo myös eteisen liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Virtuaalisustuskuvat karusellin alussa ovat samankokoisesta kaksiosta ja karusellin lopussa olevat kuvat ovat tästä asunnosta, joka on juuri sisustettu esittelyasunnoksi.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. Halutessasi voit olla yhteydessä paikallisesti myös OP-Koteihin puh. 010 25 70 700.

Pinta-ala 43 m²
Asuntotyyppi 2h+kt+s
Kerros 7 / 8
Asunnon numero A 29
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 190 700 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 57 210 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 133 490 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 72,28 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 578,01 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 150,50 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,50 €/m²
Porin Baritoni
Porin Baritoni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Porin Baritoni
Osoite Makasiiniranta 24, 28100, Pori
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 37
Tontti Oma
Porin Baritoni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään