Porin Baritoni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Porin Karjarannan uusimmat kodit ovat valmistuneet!

Kahdeksankerroksinen Baritoni on valmistunut Kokemäenjoen rannalle, vehreän Kirjurinluodon naapuriin. Modernit kotiratkaisut ja uuden kodin ihana tuntu varmistavat, että elämä sujuu leppoisasti. Jos haluat nauttia Karjarannan jokimaisemien rauhasta mutta silti asua lähellä keskustan sykettä, Baritoni on valintasi.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.

1 / 37 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h

Pinta-ala43 m²

Velaton hinta190 700 €

OsoiteMakasiiniranta 24, 28100, Pori

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Porin Baritoni

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. Halutessasi voit olla yhteydessä paikallisesti myös OP-Koteihin puh. 010 25 70 700.

Asunnot

Baritonista on vapaana yksi 43 neliön kaksio, jossa kodin sydämenä on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus. Näkymät avautuvat joelle ja Kirjurinluodolle sekä ilta-auringon suuntaan. Arjen ylellinen fiilis ulottuu ulko-ovelta lasitetulle parvekkeelle. Täällä viihdyt takuulla!

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät oman kodin sisustamisesta helppoa. Korkealaatuinen lautaparketti tuntuu mukavalta jalan alla. Parketti kätkee alleen lattialämmityksen, joka luo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin. Lämpöpattereita ei tarvita – saat siis ihailla maisemia suurista ikkunoista ilman esteitä.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Joenrantapromenadia pitkin kävelet keskustaan vartissa, pyörällä tai autolla hurautat ytimeen noin viidessä minuutissa. Toisella puolella jokea, alle kahden kilometrin päässä Baritonista, on kauppakeskus Puuvilla. Ihan Baritonin vierestä löydät ruokakaupan, joka on auki aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja