Porin Baritoni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Porin Baritonissa vapaana yksi 7. kerroksen kaksio

Kahdeksankerroksinen Baritoni on valmistunut Kokemäenjoen rannalle, vehreän Kirjurinluodon naapuriin. Modernit kotiratkaisut ja uuden kodin ihana tuntu varmistavat, että elämä sujuu leppoisasti. Jos haluat nauttia Karjarannan jokimaisemien rauhasta mutta silti asua lähellä keskustan sykettä, Baritoni on valintasi.

Vapaana on enää yksi 7. kerroksen kaksio. Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat tästä esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.

0 / 37 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteMakasiiniranta 24, 28100, Pori

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Porin Baritoni

Asunnot

Vapaana olevassa 43. neliön kaksiossa kodin sydämenä on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus. Näkymät avautuvat joelle ja Kirjurinluodolle sekä ilta-auringon suuntaan. Arjen ylellinen fiilis ulottuu ulko-ovelta lasitetulle parvekkeelle. Täällä viihdyt takuulla!

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät oman kodin sisustamisesta helppoa. Korkealaatuinen lautaparketti tuntuu mukavalta jalan alla. Parketti kätkee alleen lattialämmityksen, joka luo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin. Lämpöpattereita ei tarvita – saat siis ihailla maisemia suurista ikkunoista ilman esteitä.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Joenrantapromenadia pitkin kävelet keskustaan vartissa, pyörällä tai autolla hurautat ytimeen noin viidessä minuutissa. Toisella puolella jokea, alle kahden kilometrin päässä Baritonista, on kauppakeskus Puuvilla. Ihan Baritonin vierestä löydät ruokakaupan, joka on auki aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja