Porin Baritoni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Porin Karjarannan uusimmat kodit ovat valmistuneet!

Kahdeksankerroksinen Baritoni on valmistunut Kokemäenjoen rannalle, vehreän Kirjurinluodon naapuriin. Modernit kotiratkaisut ja uuden kodin ihana tuntu varmistavat, että elämä sujuu leppoisasti. Jos haluat nauttia Karjarannan jokimaisemien rauhasta mutta silti asua lähellä keskustan sykettä, Baritoni on valintasi.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta.

6 / 37 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala43 - 66 m²

Velaton hinta180 200 - 298 400 €

OsoiteMakasiiniranta 24, 28100, Pori

TonttiOma

Valmistuminen 14.8.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Porin Baritoni

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. Halutessasi voit olla yhteydessä paikallisesti myös OP-Koteihin puh. 010 25 70 700.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Baritoniin on valmistunut modernisti varusteltuja koteja joista näkymät avautuvat joelle ja Kirjurinluodolle sekä kaupungin suuntaan. Arjen ylellinen fiilis ulottuu ulko-ovelta joenvarsiparvekkeelle. Täällä viihdyt takuulla!

Baritonista löydät vielä valikoiman ajattomia ja toimivia koteja 43 neliön kaksiosta 66-neliöisiin kolmioihin. Kodin sydän on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, jossa on isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kolmioihin kuuluu Kokemäenjoen suuntaan avautuva koko asunnon levyinen lasitettu parveke. 

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät oman kodin sisustamisesta helppoa. Korkealaatuinen lautaparketti tuntuu mukavalta jalan alla. Parketti kätkee alleen lattialämmityksen, joka luo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin. Lämpöpattereita ei tarvita – saat siis ihailla maisemia suurista ikkunoista ilman esteitä.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Joenrantapromenadia pitkin kävelet keskustaan vartissa, pyörällä tai autolla hurautat ytimeen noin viidessä minuutissa. Toisella puolella jokea, alle kahden kilometrin päässä Baritonista, on kauppakeskus Puuvilla. Ihan Baritonin vierestä löydät ruokakaupan, joka on auki aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja