Oulun Vaaranpiha

Tulossa Uusia koteja Oulun ydinkeskustaan Otto Karhin puiston ääreen

Oulun parhaimmalle paikalle aivan ydinkeskustaan omalle tontille Pakkahuoneenkadun ja Mäkelininkadun kulmaukseen on suunnitteilla ainutlaatuisia koteja, joista on huikeat näkymät yli kaupungin kattojen. Tornitalot toteuttavat laadukasta nykyaikaista kaupunkiasumista, joka on myös ekologista ja ympäristötehokasta. Täällä nautit keskustan parhaimmista puolista. Kaikki palvelut ovat avain kätesi ulottuvilla ja kuitenkin asut rauhallisessa pihapiirissä Vaaranpuiston ja kaupunginojan varrella. Kotisi pihalta voit laskeutua portaita vaikka aamukahville Kahvila Makiaan.

Omalle tontille tulee kaksi näyttävää asuintornia; 16- ja 13-kerroksiset asuintalot. Ensimmäisenä toteutetaan 16-kerroksinen asuintorni. Talojen väliin tulee suojaisa vehreä piha-alue, josta portaat laskeutuvat kohti Vaaranpuistoa.

Ensimmäisen 16-kerroksisen tornitalon ennakkomarkkinointi alkaa arviolta alkuvuonna 2021.

Tulossa 94 asuntoa

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Vaaranpiha

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja