Asunto A 091

88,5 m², 3h+k+khh+s, 15 / 16 kerros

Muuttovalmis kulmahuoneisto keskustassa

Tässä 15. kerroksen kulmahuoneistossa on oma sauna, kaksi lasitettua parveketta ja näppärä kodinhoitohuone. Eteisessä on reilusti säilytystilaa ja kodinhoitohuoneen yhteydessä vaatehuone. Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät kokonaisuudeksi, jossa on tilaa koko perheen ruokailuryhmälle ja isolle sohvalle.

Keittiössä on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Tämä kolmio on sisustettu esittelyasunnoksi, ja kuvakarusellin valokuvat ovat tästä asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 88,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+khh+s
Kerros 15 / 16
Asunnon numero A 091
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 424 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 127 470 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 297 430 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 212,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 274,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 230,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,60 €/m²
Oulun Puistovahti
Oulun Puistovahti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Puistovahti
Osoite Isokatu 87 A, 90120, Oulu
Valmistumisaika (arvio) 28.12.2018
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Puistovahti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään