Asunto A 087

88,5 m², 3h+k+khh+s, 14 / 16 kerros

ALUSTAVA VARAUS

Muuttovalmis kulmahuoneisto keskustassa

Tässä tilavassa 14. kerroksen asunnossa on kaikki, mitä hyvään asumiseen tarvitset: oma sauna, kodinhoitohuone, erillinen wc ja kaksi lasitettua parveketta. Huoneissa on reilusti tilaa kalusteille ja keittiötason saarekemainen kulma toimii sekä työtasona että tarjoilupisteenä juhlaruoille ja yhteisille illallisille.

Keittiössä on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Valokuvat kuvakarusellissa ovat sisustetusta esittelyasunnosta A 091, jossa on samanlainen pohjaratkaisu.

Seuraava esittelyaika

Tiistai 20.4.2021 klo 17.30 - 18.00

Soita ja sovi etukäteen oma esittelyaikasi muuttovalmiiseen Puistovahtiin tiistaille 20.4. klo 17.30-18.00 välille p. 040 828 0063/ Maarit Nevalainen.

Pinta-ala 88,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+khh+s
Kerros 14 / 16
Asunnon numero A 087
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Velaton hinta 414 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 124 470 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 290 430 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 207,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 244,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 230,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,60 €/m²
Oulun Puistovahti
Oulun Puistovahti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Puistovahti
Osoite Isokatu 87 A, 90120, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Puistovahti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään