Asunto A 068

88 m², 3h+k+khh+s, 11 / 16 kerros

Muuttovalmis kulmahuoneisto keskustassa

Tässä suuressa kulmakolmiossa on oma sauna ja tyylikäs, moderni keittiö. Molemmissa makuuhuoneissa on riittävästi tilaa työpisteelle ja sängylle. Avaraan olohuoneeseen mahtuu niin ruokailuryhmä kuin suuri sohvakin. Asunnon kahdelta lasitetulta parvekkeelta ihaillaan iltaisin laskevaa aurinkoa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 88 m²
Asuntotyyppi 3h+k+khh+s
Kerros 11 / 16
Asunnon numero A 068
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 389 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 116 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 272 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 194,95 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 169,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 228,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,60 €/m²
Oulun Puistovahti
Oulun Puistovahti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Puistovahti
Osoite Isokatu 87 A, 90120, Oulu
Valmistumisaika (arvio) 28.12.2018
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Puistovahti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään