Oulun Puistovahti

Nosta arkesi uudelle tasolle

Oulun Puistovahti on uljas kotitalo, jossa arkesi kohoaa uusiin korkeuksiin. 16-kerroksinen tornitalo on valmistunut ydinkeskustan palveluiden äärelle, omalle tontille aivan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille. Puistovahti sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, mutta kuitenkin liikenteen yläpuolella – oma rauha on siis täällä taattu. Arjen sujuvuutta Puistolivahdissa helpottaa naapuritalon, Puistolinnan, ensimmäisessä kerroksessa oleva päivittäistavarakauppa.

Voit sopia sinulle sopivan oman ajan ja tavan asuntoesittelyyn puh 040 828 0063 / Maarit Nevalainen.

7 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala88 m²

Velaton hinta389 900 - 424 900 €

OsoiteIsokatu 87 A, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 28.12.2018 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistovahti

Seuraava esittelyaika

Maanantai 10.8.2020
klo 17.30 - 18.00

Tervetuloa esittelyyn. Voit myös sopia yksityisesittelyn asuntomyyjämme kanssa p. 040 828 0063

Asunnot

As. Oy Oulun Puistovahdin kotikortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis ja korkeassa tornitalossa on vapaana enää muutamia koteja näkymillä kaupungin yli. Näyttävissä kodeissa korostuvat tasokkaat sisustusmateriaalit, avaruus, valoisuus, väljyys ja esteettömyys.

Vapaiden kolmen huoneen asuntojen koko on 88- 88,5 neliötä – näissä kodeissa riittää tilaa isommallekin joukolle. Ylellisyyttä on kaksi lasitettua parveketta ja oma sauna. Kaikissa vapaissa asunnoissa on esteettömät näkymät kahteen ilmansuuntaan! Lämmön talteenotto lisää asumisen mukavuutta ja kodin energiatehokkuutta. Asunto A69 on sisustettu esittelyasunnoksi, katso kuvat asunnon sivulta ja ihastu! Alla voit myös tutustua asuntoihin videolla. Videot löytyvät myös asunnon sivulta.

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Puistovahdin vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja