Oulun Puistovahti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Nosta arkesi uudelle tasolle

Oulun Puistovahti on uljas kotitalo, jossa arkesi kohoaa uusiin korkeuksiin. 16-kerroksinen tornitalo on valmistunut ydinkeskustan palveluiden äärelle, omalle tontille aivan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille. Puistovahti sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, mutta kuitenkin liikenteen yläpuolella – oma rauha on siis täällä taattu. Puistovahdin koteihin saat nyt huippuedun! Muuta vaikka heti, maksamme tämän vuoden (2020) vastikkeet puolestasi, kun teet asuntokaupan 31.03.2020 mennessä.

7 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiAutopaikat

Vapaana3h

Pinta-ala88 m²

Velaton hinta389 900 - 424 900 €

OsoiteIsokatu 87 A, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 28.12.2018 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistovahti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

As. Oy Oulun Puistovahdin kotikortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis ja korkeassa tornitalossa on vapaana enää muutamia koteja näkymillä kaupungin yli. Näyttävissä kodeissa korostuvat tasokkaat sisustusmateriaalit, avaruus, valoisuus, väljyys ja esteettömyys.

Vapaiden kolmen huoneen asuntojen koko on 88- 88,5 neliötä – näissä kodeissa riittää tilaa isommallekin joukolle. Ylellisyyttä on kaksi lasitettua parveketta ja oma sauna. Kaikissa vapaissa asunnoissa on esteettömät näkymät kahteen ilmansuuntaan! Lämmön talteenotto lisää asumisen mukavuutta ja kodin energiatehokkuutta. Asunto A69 on sisustettu esittelyasunnoksi, katso kuvat asunnon sivulta ja ihastu! 

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja