Oulun Puistovahti

Nosta arkesi uudelle tasolle

Upeassa Heinäpään maamerkissä Oulun Puistovahdissa on jäljellä enää yksi kolmen huoneen uniikki koti 14. kerroksessa. Täältä avautuvat upeat näkymät kaupunkiin ja läheisiin vesistöihin. Vaikka kotisi on keskustassa, moderni rakennustekniikka takaa, etteivät ulkoa tulevat äänet häiritse kodin rauhaa. Puistovahdin kodit ovat varustelultaan huippuluokkaa. Kaikissa asunnoissa on paljon vaatesäilytystilaa ja kunnon keittiöt, joissa on mukava laittaa ruokaa ja seurustella perheen ja ystävien kanssa.

Omalle tontille rakennetussa yhtiössä on myös edullista asua hoitovastikkeen ollessa vain 2,60€/m2. Näissä kodeissa arki ja asuminen on laadukasta ja vaivatonta toimivien palveluiden äärellä.

Tervetuloa ihastumaan Puistovahtiin ja upeisiin kaupunkinäkymiin. Soita ja sovi oma esittelyaikasi myynniltämme.

0 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteIsokatu 87 A, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistovahti

Asunnot

Puistovahdin näyttävissä kodeissa korostuvat tasokkaat sisustusmateriaalit, avaruus, valoisuus, väljyys ja esteettömyys.

Vapaan kolmen huoneen asunnon koko on 88,5 neliötä. Tässä asunnossa on oma sauna ja kaksi parveketta eri ilmansuuntiin. Keittiössä on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

 

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Puistovahdin vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja