Oulun Puistovahti

Nosta arkesi uudelle tasolle

Upeassa Heinäpään maamerkissä Oulun Puistovahdissa on jäljellä vielä muutama kolmen huoneen uniikki koti, joista jokaisesta avautuvat upeat näkymät kaupunkiin ja läheisiin vesistöihin. Vaikka kotisi on keskustassa, moderni rakennustekniikka takaa, etteivät ulkoa tulevat äänet häiritse kodin rauhaa. Puistovahdin kodit ovat varustelultaan huippuluokkaa. Kaikissa asunnoissa on paljon vaatesäilytystilaa ja kunnon keittiöt, joissa on mukava laittaa ruokaa ja seurustella perheen ja ystävien kanssa.

Omalle tontille rakennetussa yhtiössä on myös edullista asua hoitovastikkeen ollessa vain 2,60€/m2. Näissä kodeissa arki ja asuminen on laadukasta ja vaivatonta toimivien palveluiden äärellä

Otatahan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää! Voit sopia sinulle sopivan ajan ja tavan asuntoesittelyyn puh 0800 140 150.

Tee elämäsi asuntokaupat Oulun Puistovahdista!

4 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala88 m²

Velaton hinta394 900 - 424 900 €

OsoiteIsokatu 87 A, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 28.12.2018 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistovahti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Puistovahdin näyttävissä kodeissa korostuvat tasokkaat sisustusmateriaalit, avaruus, valoisuus, väljyys ja esteettömyys. Vapaiden kolmen huoneen asuntojen koko on 88- 88,5 neliötä, kaikissa asunnoissa on oma sauna ja kaksi parveketta eri ilmansuuntiin.

Vapaana olevissa asunnoissa on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Asunto A68 on sisustettu esittelyasunnoksi. Alla voit myös tutustua asuntoihin videolla. Videot löytyvät myös asunnon sivulta.

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

 

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Puistovahdin vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja