Asunto C 38

76,5 m², 3h+k+s, 4 / 5 kerros

Muuttovalmis kolmen huoneen koti

Tässä tilavassa kolmen huoneen kodissa on linjakas ja oivaltava pohjaratkaisu. Asunnon toinen pääty on rauhoitettu makuutiloille, kun taas toisessa päädyssä on reilusti tilaa yhdessäololle. Oman saunan voi lämmittää milloin vain ja viihtyisällä kulmaparvekkeella on mukava vilvoitella löylyjen jälkeen.

Keittiössä on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Kuvat ovat sisustetusta asunnosta, jossa sama huoneistopohja.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Pinta-ala 76,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 4 / 5
Asunnon numero C 38
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 359 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 107 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 251 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 169,15 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 124,69 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 214,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,80 €/m²
Oulun Puistolinna
Oulun Puistolinna

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Puistolinna
Osoite Isokatu 87 B ja C, 90120, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 59
Tontti Oma
Oulun Puistolinna

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään