Asunto C 27

76,5 m², 3h+k+s, 3 / 5 kerros

Muuttovalmis kolmen huoneen koti

Tässä tilavassa kolmiossa on linjakas pohjaratkaisu, jonka ansiosta jokainen neliö saadaan tehokkaasti käyttöön. Asunnon toinen pääty on rauhoitettu makuutiloille, kun taas toisessa päädyssä on reilusti avaraa tilaa yhdessäololle. Olohuoneessa on paljon ikkunoita ja kirkasta luonnonvaloa.

Keittiössä on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 25.10.2020 klo 13.00 - 13.30

Tervetuloa esittelyyn muuttovalmiiseen Puistolinnaan. Voit myös sopia oman esittelyajan 040 828 0063/ Maarit Nevalainen

Pinta-ala 76,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 3 / 5
Asunnon numero C 27
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 349 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 104 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 244 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 164,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 259,64 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 214,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,80 €/m²
Oulun Puistolinna
Oulun Puistolinna

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Puistolinna
Osoite Isokatu 87 B ja C, 90120, Oulu
Valmistumisaika (arvio) 30.10.2019
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 59
Tontti Oma
Oulun Puistolinna

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään