Oulun Puistolinna

Uusi, muuttovalmis koti odottaa

Kyösti Kallion puiston kupeessa sijaitseva keskustakortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis. Vapaana Oulun Puistolinnassa on vielä muutamia eri kokoisia kolmen huoneen asuntoja. Puistolinnan vapaat asuinhuoneistot sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. Arjen sujuvuutta Puistolinnassa helpottaa talon ensimmäisessä kerroksessa oleva päivittäistavarakauppa.

Voit sopia sinulle sopivan oman ajan ja tavan asuntoesittelyyn puh. 0800 140 150.

11 / 59 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala69 - 76 m²

Velaton hinta294 900 - 359 900 €

OsoiteIsokatu 87 B ja C, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 30.10.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistolinna

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

Puistolinnan arkkitehtuuri hurmaa ajattomalla tyylillään. Kaikissa Puistolinnan kodeissa  tilankäyttö on tehokasta ja pintamateriaalit tyylikkäitä. Uuden kodin huolettomuuteen kuuluvat hyvä varustelutaso, runsaat säilytystilat sekä modernit asuintekniset ratkaisut. Kaikissa vapaissa kolmiossa on keittiössä  kivitasot ja välitilalasit. Varusteluun kuuluu mikroaaltouuni ja kahdet kylmälaitteet. Vapaiden kolmioiden koot vaihtelevat 69,5 ja 76,5 neliön välillä – kaikissa näissä on oma sauna. Katso alla asuntokohtaisia videoita. Videot löytyvät myös asunnon sivulta.

Kodeissa on kauniit lautaparketit ja kodin pesutiloissa tyylikkäät kaakelit. Pesutilojen mukavuuslattialämmitys ja kodin muut modernit mukavuudet tekevät arjesta astetta parempaa. Kaikissa vapaissa kolmioissa on lasitettu parveke, josta saat kesäkaudella yhden ylimääräisen huoneen.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Puistolinnan vapaisiin asuntoihin

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja