Oulun Puistolinna

Uusi, muuttovalmis koti odottaa

Kyösti Kallion puiston kupeessa sijaitseva keskustakortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis. Vapaana Oulun Puistolinnassa on muutamia eri kokoisia kolmen huoneen asuntoja 3.-5. kerroksessa. Vaikka kotisi on keskustassa, moderni rakennustekniikka takaa, etteivät ulkoa tulevat äänet häiritse kodin rauhaa. Puistolinnan kodit ovat varustelultaan huippuluokkaa. Kaikissa asunnoissa on paljon vaatesäilytystilaa ja kunnon keittiöt, joissa on mukava laittaa ruokaa ja seurustella perheen ja ystävien kanssa.

Omalle tontille rakennetussa yhtiössä on myös edullista asua hoitovastikkeen ollessa vain 2,80€/m2. Näissä kodeissa arki ja asuminen on laadukasta ja vaivatonta toimivien palveluiden äärellä. Arjen sujuvuutta Puistolinnassa helpottaa myös talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva päivittäistavarakauppa.

Tervetuloa ihastumaan Puistolinnan koteihin. Soita ja sovi oma esittelyaikasi myynniltämme.

0 / 59 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteIsokatu 87 B ja C, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistolinna

Asunnot

Puistolinnan arkkitehtuuri hurmaa ajattomalla tyylillään. Kaikissa asunnoissa tilankäyttö on tehokasta ja pintamateriaalit tyylikkäitä. Uuden kodin huolettomuuteen kuuluvat hyvä varustelutaso, runsaat säilytystilat sekä modernit asuintekniset ratkaisut. Vapaiden kolmioiden koot vaihtelevat 70 ja 76,5 neliön välillä – kaikissa näissä on oma sauna.

Vapaana olevissa asunnoissa on laadukkaat Bosch kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, induktiokeittotaso, uuni, mikro ja astianpesukone. Kodinkoneiden värit on valittu yhteensopiviksi tyylikkäiden ja helppohoitoisten kivityötasojen ja välitilalasin kanssa.

Lasitetusta parvekkeesta saat kesäkaudella yhden ylimääräisen huoneen. Kolmiot C27 ja C40 on sisustettu esittelyasunnoiksi. 

Puistolinnan autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja