Oulun Puistolinna

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusi, muuttovalmis koti odottaa

Kyösti Kallion puiston kupeessa sijaitseva keskustakortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis. Vapaana Oulun Puistolinnassa on vielä muutamia kahden ja kolmen huoneen asuntoja. Puistolinnan asuinhuoneistot sijaitsevat 2.–5. kerroksessa ja talon ensimmäinen kerros on varattu liiketiloille. Päivittäisostokset hoituvatkin nopeasti ensimmäiseen kerrokseen sijoittuvassa lähikaupassa. Puistolinnan koteihin saat nyt huippuedun! Muuta vaikka heti, maksamme tämän vuoden (2020) vastikkeet puolestasi, kun teet asuntokaupan 31.03.2020 mennessä.

14 / 59 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala44 - 76 m²

Velaton hinta186 900 - 369 900 €

OsoiteIsokatu 87 B ja C, 90120, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 30.10.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Puistolinna

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 26.1.2020
klo 13.00 - 13.30

Asunnot

Puistolinnan arkkitehtuuri hurmaa ajattomalla tyylillään. Kaikissa Puistolinnan kodeissa asukkaan hurmaavat taitava tilankäyttö, tyylikkäät pintamateriaalit ja pehmeä tunnelma. Uuden kodin huolettomuuteen kuuluvat hyvä varustelutaso, runsaat säilytystilat sekä modernit asuintekniset ratkaisut. Vapaiden kolmioiden koot vaihtelevat 69,5 ja 76,5 neliön välillä – kaikissa näissä on oma sauna. Löylyistä pääsee myös nauttimaan asukkaiden yhteisellä saunaosastolla.

Lattioina on kauniit lautaparketit ja kodin märkätiloissa tyylikkäät kaakelit. Pesutilojen mukavuuslattialämmitys ja kodin muut modernit mukavuudet tekevät arjesta astetta parempaa. Kaikissa vapaissa kolmioissa on lasitettu parveke, josta saat kesäkaudella yhden ylimääräisen huoneen. Puistokadun puolen kaksioissa on kaupunkilaiseen henkeen sopiva ranskalainen parveke.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja