Asunto A 75

29 m², 1H+KT, 12 / 16 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Yksiö kattojen yläpuolella

Kaunis ja valoisa 12-kerroksen kompakti yhden huoneen koti, joka soveltuu loistavasti vaikkapa kaupunkitukikohdaksi. Ranskalainen parveke olohuoneen ja linjakkaan keittiön yhteydessä, josta hienot näkymät eteläsuuntaan. Kylpyhuoneessa on tilaa ja toimivuutta ja eteisen säilytysjärjestelmä tekee arjesta sujuvaa. Rauhallinen ja tasokas talo takaa asumisen laadun ja mukavuuden.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 17.12.2023 klo 14.00 - 14.45

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Plaanatornin upeisiin, juuri valmistuneisiin huoneistoihin osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 24 A, 90100 Oulu. Voit myös sopia oman esittelyajan sopivaan ajankohtaan tai kysyä lisätietoja Anu Lainio puh.050 434 3367.

Pinta-ala 29 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 12 / 16
Asunnon numero A 75
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ranskalainen
Sauna Ei
Velaton hinta 197 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 59 370 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 138 530 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 586,18 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 088,25 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 82,65 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,85 €/m²
Oulun Plaanatorni
Oulun Plaanatorni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Plaanatorni
Osoite Pakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Plaanatorni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään