Asunto A 56

62 m², 3H+K+S, 9 / 16 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Koti kaupungin kattojen yllä

Kolmen huoneen kulmahuoneisto, johon valo tulvii korkeista ikkunoista. Kodin kruunaa koko asunnon levyinen lasitettu parveke kohti aamuaurinkoa.

Linjakas moderni keittiö ja ruokailutila muodostavat olohuoneen kanssa edustavan yhdessäolon tilan. Liukuovet avaamalla koko kaupunki on osa olohuonettasi aamun koitteessa ja leppeinä kesäiltoina.

Olohuoneen vieressä sijaitsee liukuovien takana huone; makuuhuone, kirjasto, harrastehuone, tila taipuu moneksi.

Päämakuuhuoneessa on koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä, juuri sinua varten.

Oman saunan löylyistä pääset kotona nauttimaan ihan silloin kuin haluat.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 28.5.2023 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa Plaanatornin viihtyisäksi sisustetun esittelyasunnon ensiesittelyyn os. Pakkahuoneenkatu 24 A 17, 90100 Oulu. Voit myös sopia oman esittelyajan Anu Lainio p. 050 434 3367.

Pinta-ala 62 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 9 / 16
Asunnon numero A 56
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 359 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 107 880 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 251 720 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 202,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 114,76 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 176,70 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,85 €/m²
Oulun Plaanatorni
Oulun Plaanatorni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Plaanatorni
Osoite Pakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu
Valmistuminen (arvio) 31.10.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Plaanatorni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään