Asunto A 53

105,5 m², 4H+K+S, 9 / 16 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Koti, jossa koko kaupunki avautuu jalkojesi juureen

Ylellinen neljän huoneen kulmahuoneisto, jota reunustaa lasitettu parveke, jolla on tilaa nauttia kaupungin valoista hämärän aikaan! Linjakas saarekkeellinen keittiö ja ruokailutila muodostavat olohuoneen kanssa edustavan yhdessäolon tilan. Liukuovet avaamalla koko kaupunki on osa olohuonettasi leppeinä kesäiltoina. Olohuoneen vieressä sijaitsee pariovien takana huone, makuuhuone, kirjasto, maalausstudio, tila taipuu moneksi. Myös täältä liukuovet avautuvat parvekkeelle. Huoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Tästä asunnosta on tehty myös vaihtoehtoinen pohjasuunnitelma. Halutessasi voit jättää olohuoneen viereisen väliseinän pois – jolloin sinulla on yli 50 neliötä upeaa yhtenäistä tilaa!

Päämakuuhuoneessa on hulppea koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Viereisessä makuuhuoneessakin on tilaa opiskella ja tai vain istahtaa lepotuoliin nauttimaan kaupungin valoista.

Kylpyhuone ja sauna sekä niiden yhteydessä oleva kodinhoitotila sekä erillis-WC ovat kätevästi päämakuuhuonetta vastapäätä.

Kodin eteisaula kutsuu vieraat kylään. Ulkovaatteille on tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä, ja tilaa eteispenkille, johon voi istahtaa riisumaan kengät. On ihana tulla kotiin!

Pinta-ala 105,5 m²
Asuntotyyppi 4H+K+S
Kerros 9 / 16
Asunnon numero A 53
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 754 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 226 380 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 528 220 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 424,84 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 339,26 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 300,68 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,85 €/m²
Oulun Plaanatorni
Oulun Plaanatorni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Plaanatorni
Osoite Pakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu
Valmistuminen (arvio) 30.6.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Plaanatorni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään