Oulun Artesaani

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koti perinteikkäästä keskustakorttelista!

Artesaani sijaitsee yhtiön omistamalla tontilla erinomaisella paikalla Nummikadun, Kansankadun ja Heinätorinkadun välissä. Keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisessa korttelissa. Näillä kotikulmilla menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Artesaani sijaitsee Oulun entisen taidekoulun paikalla. Samaan pihapiiriin jää kaksi vuonna 1923 rakennettua keltaista puutaloa sekä museolailla suojeltu saneerattava kaksikerroksinen puurakennus. Toteuta kotiunelmasi nyt – varaa oma esittelyaikasi.

0 / 58 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKansankatu 54 A ja B, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Artesaani

Asunnot

Artesaanissa on vapaana enää yksi muuttovalmis koti kaupunkielämän aitiopaikalla. Tässä vapaassa 4h+k+s 102 m2 kodissa on tilava 16,5 m2 lasitettu parveke pihan puolella.
Kodin pohjaratkaisu on suunniteltu helposti kalustettavaksi ja luonnonvaloa riittää. Koko kodissa on vaaleat parketit, jotka myös lisäävät kodin valoisuutta.

Moderni talotekniikka varmistaa asumismukavuuden ja turvallisuuden tunteen Artesaanissa. Energiatehokkuutta lisää lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Tässä kodissa ilmanvaihtojärjestelmään liittyy tuloilman viilennys, joka takaa miellyttävän olon myös kesän kuumimpina päivinä. Kodin hintaan kuuluu iso, hyvin varusteltu varastohuone, johon harrastusvälineet mahtuvat hyvin. Artesaanista löytyy myös myytäviä varastoja, mikäli tarvetta lisävarastolle on!

Autohallista pääset kotiin kätevästi aina kuivin jaloin, hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja