Asunto A 27

64,5 m², 3h+k+s, 4 / 6 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Upea kulmahuoneisto keskustassa

Tässä neljännen kerroksen kulmahuoneistossa on panostettu asuntopohjan toimivuuteen. Suuremmassa makuuhuoneessa on reilusti liukuovellista säilytystilaa ja paikka parisängylle. Pienempi makuuhuone käy vaikka työhuoneeksi. Lasitettu parveke aukeaa ilta-auringon suuntaan. Asuntoon tehdyt sisustusvalinnat löydät alta Asiakirjat- osiosta.

Kuvakarusellin alussa olevat asuntokuvat ovat esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta ja lopussa olevat tästä asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. 

 

 

Pinta-ala 64,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 4 / 6
Asunnon numero A 27
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 329 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 98 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 230 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 158,35 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 989,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 187,05 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,90 €/m²
Oulun Ainolanpiha
Oulun Ainolanpiha

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Ainolanpiha
Osoite Uusikatu 1 A, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 39
Tontti Oma
Oulun Ainolanpiha

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään