Asunto A 19

65 m², 3h+k+s, 3 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kolmen huoneen koti

Tässä kolmiossa on panostettu arjen toimivuuteen. Eteisessä on kätevä liukuovellinen säilytyskaluste. Olohuone ja avokeittiö muodostavat viihtyisän oleskelutilan, jonne mahtuu sekä ruokailuryhmä että sohva, ja lasitetulta parvekkeelta ihaillaan auringonlaskua. Asuntoon tehdyt sisustusvalinnat löydät alta Asiakirjat- osiosta.

Kuvakarusellin asuntokuvat ovat tästä esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 24.10.2021 klo 13.00 - 13.45

Tervetuloa esittelyyn sisustettuun esittelyasuntoon os. Uusikatu 1 A 19, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan Maarit Nevalainen 040 828 0063.

Pinta-ala 65 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 3 / 6
Asunnon numero A 19
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 324 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 97 470 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 227 430 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 155,95 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 974,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 188,50 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,90 €/m²
Oulun Ainolanpiha
Oulun Ainolanpiha

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Ainolanpiha
Osoite Uusikatu 1 A, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 39
Tontti Oma
Oulun Ainolanpiha

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään