Asunto A 17

45 m², 2h+k+s, 3 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kahden huoneen koti

Tässä kolmannen kerroksen kaksiossa on oma sauna, lasitettu parveke ja reilusti säilytystilaa. Avokeittiö ja olohuone yhdistyvät suureksi tilaksi, joka on helppo sisustaa mieleisekseen. Keittiössä on kaappeja ja työtasoja koko seinän leveydeltä, joten tänne mahtuu kokki jos toinenkin.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 30.9.2020 klo 17.30 - 18.15

Tervetuloa Ainolanpihan esittelyyn Skanskan Kotimyymälään Kansankatu 50 A. Voit myös sopia oman esittelyajan 050 434 3367/ Anu Lainio

Pinta-ala 45 m²
Asuntotyyppi 2h+k+s
Kerros 3 / 6
Asunnon numero A 17
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 229 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 68 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 160 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 91,96 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 781,66 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 130,50 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,90 €/m²
Oulun Ainolanpiha
Oulun Ainolanpiha

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Ainolanpiha
Osoite Uusikatu 1 A, 90100, Oulu
Valmistumisaika (arvio) 3/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 39
Tontti Oma
Oulun Ainolanpiha

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään