Oulun Ainolanpiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Rakenteilla uusia koteja Oulun keskustaan

Astu ulos ja koe kaupunki heti kotiovellasi. Hae croissantit lähikahvilasta, pysähdy piknikille puistoon ja riennä illalla kohti keskustan kulttuurielämyksiä. Täällä kaikki tärkeä löytyy aina sopivasti kävelymatkan varrelta. Omalle tontille rakentuva As. Oy Oulun Ainolanpiha on keskustan pohjoisen alueen, Myllytullin, uuden asuinkorttelin ensimmäinen talo ja antaa keväällä valmistuessaan perinteikkäälle alueelle raikkaan ilmeen. 5–6-kerroksiseen As. Oy Oulun Ainolanpihaan on tulossa 39 asuntoa, joiden joukosta löytyy vielä erikokoisia kaksioita ja kolmioita.

Rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Sisustettu esittelyasunto A 10 (3h+k+s 74 m2) on valmistunut ja kiintokalusteet on jo pääosin asennettu sekä pesuhuoneet laatoitettu. Kuvakarusellin valokuvat ovat esittelyasunnosta

Soita ja sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan Ainolanpihaan!10 / 39 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala37 - 74 m²

Velaton hinta194 900 - 375 900 €

OsoiteUusikatu 1 A, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 31.3.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolanpiha

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 7.3.2021
klo 13.30 - 15.00

Soita ja sovi etukäteen oma esittelyaikasi Ainolanpihan esittelyasuntoon työmaalle sunnuntaille 7.3. klo 13.30-15.00 välille p. 040 828 0063 /Maarit Nevalainen.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Hyvin varusteltujen kaupunkikotien suunnittelussa korostuvat toimivuus, valoisuus ja linjakkuus. Avokeittiö ja olohuone yhdistyvät väljäksi oleskelutilaksi. Kolmioissa toinen makuuhuone voi olla vaikka oma työhuone. Vaaleat pinnat luovat kotiin raikkaan tunnelman, lattioita peittävät kauniit lautaparketit ja säilytystiloissa on suosittu käytännöllisiä liukuovia. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke ja talon suurimmissa asunnoissa on myös oma sauna.

Asunnoissa on runsaasti ikkunoita, joista aurinko tulee kotiin. Jokaisessa asunnossa on myös koko korkeudelta lasitettu tilava parveke. Suurin osa talon parvekkeista aukeaa korttelin ulkopuolelle ja muutamien asuntojen parvekkeet aukeavat idyllisen puistomaiselle sisäpihalle. Talon eteläisen kulmauksen asuntoihin tulee hulppeat kulmaparvekkeet, jotka avautuvat talon seinää myötäillen kahteen eri suuntaan.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Moderneja muotoja ja kestävää kehitystä

Ainolanpihassa on eläväinen, tiililadottu julkisivu, joka henkii tummalla värillään arvokasta tunnelmaa. Parvekkeiden taustaseinien lämpimän kellertävä korosteväri taas elävöittää talon tummanpuhuvaa ilmettä ja tuo julkisivuun mielenkiintoisia yksityiskohtia. Polveilevan kattorakenteen ansiosta talon kerroskorkeus vaihtelee viiden ja kuuden välillä. Ulkonevien parvekkeiden ansiosta talolla on myös jännittävä, kolmiulotteinen julkisivu. Tämä rohkeasti suunniteltu kotitalo on valmistuessaan näyttävä ilmestys Oulun keskustan katukuvassa.

Uuden kaupunkikorttelin suunnittelussa otetaan huomioon myös ympäristölliset seikat. Energiatehokkaan Ainolanpihan katolle asennetaan aurinkopaneeleita ja korotetun pihakannen alla sijaitsee korttelin autohalli, jonka jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata sähköauton latauspiste ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja