Oulun Ainolanpiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainolanpiha on muuttovalmis

Astu ulos ja koe kaupunki heti kotiovellasi. Hae croissantit lähikahvilasta, pysähdy piknikille puistoon ja riennä illalla kohti keskustan kulttuurielämyksiä. Täällä kaikki tärkeä löytyy aina sopivasti kävelymatkan varrelta. Omalle tontille valmistunut As. Oy Oulun Ainolanpiha on keskustan pohjoisen alueen, Myllytullin, uuden asuinkorttelin ensimmäinen talo ja antaa perinteikkäälle alueelle raikkaan ilmeen. 5–6 -kerroksinen As. Oy Oulun Ainolanpiha on nyt muuttovalmis. Vapaana on vielä kaksi kolmiota aitiopaikalla Oulun keskustassa.

Asunto A 19 (3h+k+s 65 m2) on sisustettu esittelyasunnoksi. Kuvakarusellin valokuvat ovat tästä asunnosta.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan aurinkoiseen Ainolanpihaan!

2 / 39 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala64 - 65 m²

Velaton hinta324 900 - 329 900 €

OsoiteUusikatu 1 A, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolanpiha

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 31.10.2021
klo 14.30 - 15.15

Tervetuloa esittelyyn sisustettuun esittelyasuntoon os. Uusikatu 1 A 19, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan Anu Lainio puh 050 434 3367.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Hyvin varusteltujen kaupunkikotien suunnittelussa korostuivat toimivuus, valoisuus ja linjakkuus. Avokeittiö ja olohuone yhdistyvät väljäksi oleskelutilaksi. Kolmioissa toinen makuuhuone voi olla vaikka oma työhuone. Vaaleat pinnat luovat kotiin raikkaan tunnelman, lattioita peittävät kauniit lautaparketit ja säilytystiloissa on suosittu käytännöllisiä liukuovia. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke ja talon suurimmissa asunnoissa on myös oma sauna.

Asunnoissa on runsaasti ikkunoita, joista kevään aurinko tulee kotiin. Jokaisessa asunnossa on myös koko korkeudelta lasitettu tilava parveke. Suurin osa talon parvekkeista aukeaa korttelin ulkopuolelle ja muutamien asuntojen parvekkeet aukeavat puistomaiselle sisäpihalle. Talon eteläisen kulmauksen asuntoihin tulee hulppeat kulmaparvekkeet, jotka avautuvat talon seinää myötäillen kahteen eri suuntaan.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Moderneja muotoja ja kestävää kehitystä

Ainolanpihassa on eläväinen, tiililadottu julkisivu, joka henkii tummalla värillään arvokasta tunnelmaa. Parvekkeiden taustaseinien lämpimän kellertävä korosteväri taas elävöittää talon tummanpuhuvaa ilmettä ja tuo julkisivuun mielenkiintoisia yksityiskohtia. Polveilevan kattorakenteen ansiosta talon kerroskorkeus vaihtelee viiden ja kuuden välillä. Ulkonevien parvekkeiden ansiosta talolla on myös jännittävä, kolmiulotteinen julkisivu. Tämä rohkeasti suunniteltu kotitalo on valmistuessaan näyttävä ilmestys Oulun keskustan katukuvassa.

Uuden kaupunkikorttelin suunnittelussa on otettu huomioon myös ympäristölliset seikat. Energiatehokkaan Ainolanpihan katolle on asennettu aurinkopaneeleita ja korotetun pihakannen alla sijaitsee korttelin autohalli, jonka jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata sähköauton latauspiste ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja