Asunto B 75

79,5 m², 3H+K+S, 7 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ylimmän kerroksen läpitalon kolmio

Yksilöllinen huoneisto, johon valo tulvii korkeista ikkunoista. Moderni keittotila saarekkeella ja ruokailutila sekä olohuone muodostavat yhtenäisen valoisan ja viihtyisän tilan, josta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon pihanpuoleisessa päädyssä. Päämakuuhuoneessa on oma parveke ja tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Arkeen tuovat käytännöllisyyttä makuuhuoneiden viereen sijoittuva kodinhoitohuone sekä eteisen liukuovellinen säilytysjärjestelmä ja erillis-WC.

Kuvakarusellin alussa olevat kuvat ovat tästä huoneistosta.

Seuraava esittelyaika

Torstai 5.10.2023 klo 17.00 - 17.30

Tervetuloa asuntoesittelyyn Ainolankirsikan viihtyisäksi sisustettuun esittelyasuntoon os. Uusikatu 1 B 55, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan, Anu Lainio p. 050 434 3367.

Pinta-ala 79,5 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 7 / 7
Asunnon numero B 75
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 474 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 142 380 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 332 220 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 058,83 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 262,89 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 270,30 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Oulun Ainolankirsikka
Oulun Ainolankirsikka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Ainolankirsikka
Osoite Uusikatu 1 B, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 36
Tontti Oma
Oulun Ainolankirsikka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään