Oulun Mega

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Muuttovalmiita asuntoja Oulun Höyhtyällä

Tervetuloa Oulun Höyhtyälle! Omalle tontille valmistuneen Megan kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville.

0 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteHanhitie 11, 90150, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Mega

Asunnot

Megassa on vapaana on enää yksi kolmen huoneen koti. Vapaassa 3h+k+s 72 m2 kolmiossa on oma sauna ja vaatehuone sekä tilava 11,5 m2:n lasitettu parveke – saat kotiisi siis ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön.

Mega tarjoaa asukkailleen luonnonläheistä kaupunkiasumista monien vehreiden puistojen ympäröimänä. Lapsille tai lastenlapsille löytyy viihtyisä leikkipiha talon edestä. Kotiin on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa.

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Luonto ja keskusta molemmat lähellä

Höyhtyällä puisto on aina ihan naapurissa, joten vihreää virkistystä ja rauhaa on runsaasti tarjolla. Lähde rauhoittumaan jollekin alueen monista puistoista tai kävele koirasi kanssa läheiseen Kiskopuiston koirapuistoon ulkoilemaan. Jos nautit kävelystä tai pyöräilystä enemmänkin, vievät erinomaiset kevyen liikenteen väylät sinut nopeasti keskustaan tai lähiympäristön ulkoilureiteille.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja