Oulun Mega

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Muuttovalmiita asuntoja Oulun Höyhtyällä

Tervetuloa Oulun Höyhtyälle! Omalle tontille valmistuneen Megan kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville.

2 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala72 m²

Velaton hinta279 900 - 289 900 €

OsoiteHanhitie 11, 90150, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 28.2.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Mega

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Vapaana on vielä kaksi kolmen huoneen kotia. Vapaissa kahdessa 3h+k+s 72 m2 kolmiossa on oma sauna ja vaatehuone sekä tilava 11,5 m2:n lasitettu parveke – saat kotiisi siis ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön.

Mega tarjoaa asukkailleen luonnonläheistä kaupunkiasumista monien vehreiden puistojen ympäröimänä. Lapsille tai lastenlapsille löytyy viihtyisä leikkipiha talon edestä. Kotiin on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa.

Luonto ja keskusta molemmat lähellä

Höyhtyällä puisto on aina ihan naapurissa, joten vihreää virkistystä ja rauhaa on runsaasti tarjolla. Lähde rauhoittumaan jollekin alueen monista puistoista tai kävele koirasi kanssa läheiseen Kiskopuiston koirapuistoon ulkoilemaan. Jos nautit kävelystä tai pyöräilystä enemmänkin, vievät erinomaiset kevyen liikenteen väylät sinut nopeasti keskustaan tai lähiympäristön ulkoilureiteille.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja