Asunto A 19

59,5 m², 3h+kt, 4 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Neliöitään tilavampi kolmio

Asunto sijaitsee neljännen kerroksen kulmassa ja tarjoaa rauhallisen sijainnin ja avarat maisemat. Ikkunat ovat kahteen suuntaan, joten sisälle tulee mukavasti luonnonvaloa. Lasitettu parveke avautuu länteen; voit nauttia sekä auringonpaisteesta että auringonlaskuista.

Avokeittiö on suunniteltu toimivaksi, ja sieltä löytyy mm. induktioliesi ja integroitu astianpesukone. Säilytystilaa on eteisen sekä toisen makuuhuoneen kaapistoissa, ja asuntoon kuuluu myös talon 1. kerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto.

Asunnon pohjaratkaisu on toimiva, ja makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla olohuonetta tarjoten yksityisyyttä ja rauhaa. Erillinen kätevä ruokailutila voi toimia myös vaikka työhuoneena. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda asunnosta omanlaisesi ja hyödyntää tilaa juuri omien tarpeidesi mukaisesti.

Kylpyhuone on tilava ja värimaailmaltaan rauhallinen. Pesutornille on oma paikkansa, ja peilikaappi sekä allaslaatikosto kätkevät sisäänsä reilusti lisätilaa.
Taloyhtiössä on tilava ja viihtyisä saunaosasto, jossa voit rentoutua ja nauttia pilarikiukaan löylyistä.

Asunnon hintaan kuuluu autopaikka latausmahdollisuudella.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 28.4.2024 klo 13.00 - 13.30

Tervetuloa tutustumaan Kaunokin sisustettuun esittelyasuntoon A 6 sekä muihin vapaisiin koteihin! Esittelijänä kumppanimme OP Koti Uusimaa. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä ja sovi oma esittely, p. 0800 915 100.

Pinta-ala 59,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 19
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 236 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 71 070 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 165 830 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 704,78 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 305,56 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 255,85 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Nurmijärven Kaunokki
Nurmijärven Kaunokki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Nurmijärven Kaunokki
Osoite Jouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 27
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään